Επίθεση Μαξίμου σε Ν.Δ.: Συμφωνείτε ή όχι με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1994; (video)

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο της Ν.Δ. ασκεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με επίκεντρο το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Το Μέγαρο Μαξίμου δημοσιεύει δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1994 και θέτει το ερώτημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν συμφωνεί ή όχι.

NewsRoom 29/01/2018 | 15:28

Συγκεκριμένα, το γραφείο του πρωθυπουργού ρωτά τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως «είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως «εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία»;

Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος», όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός.