Επίμονος δημοσιογράφος εξόργισε βρετανό μεγιστάνα στην Ιθάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βρετανός επιχειρηματίας σερ Φίλιπ Γκριν έγινε έξω φρενών όταν είδε δημοσιογράφο του Sky News όχι μόνο να προσεγγίζει με ταχύπλοο την θαλαμηγό του, αλλά και να τον περιμένει μέχρι την ώρα που ο ίδιος αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στο Βαθύ της Ιθάκης.

NewsRoom 18/08/2016 | 12:21

Ο δισεκατομμυριούχος είχε στην κατοχή του τα πολυκαταστήματα BHS, τα οποία έβαλαν λουκέτο και αποτέλεσμα αυτού ήταν 11.000 εργαζόμενοι να βρεθούν στο δρόμο και να κινδυνεύουν να χάσουν τις συντάξεις τους από ιδιωτική ασφάλιση 22.000 πρώην εργαζόμενοι. Σκοπός του δημοσιογράφου ήταν να ρωτήσει τον επιχειρηματία πώς αφού πτώχευσε η εταιρία του, εκείνος είχε χρήματα για τόση πολυτέλεια…

Ο δημοσιογράφος του βρετανικού καναλιού προσπάθησε αρχικά με ταχύπλοο να προσεγγίσει το γιοτ αξίας 100 εκατ. λιρών του μεγιστάνα, με τους άνδρες ασφαλείας να του κάνουν γνωστό ότι ναι μεν ο Γκριν είναι μέσα στη θαλαμηγό, αλλά δεν ήθελε να παραχωρήσει δηλώσεις και γι’ αυτό ο δημοσιογράφος θα έπρεπε να απομακρυνθεί.

Ο δημοσιογράφος του Sky News περίμενε καρτερικά τον σερ Φίλιπ Γκριν στη στεριά, ανεβάζοντας την… πίεση του μεγαλοεπιχειρηματία.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο: