Επιμένει προκλητικά η Λατινοπούλου (ηχητικό)

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις για το χαρακτηρισμό «αποκρουστικές» που απέδωσε σε γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα.

latinopoulou 1

Η πολιτεύτρια της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, θέλοντας να σώσει τα ασυμμάζευτα μετά τις προκλητικές δηλώσεις της περί αποκρουστικών γυναικών… μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5  όχι μόνο υπέρ αμύνθηκε των απόψεων της αναφέροντας  ότι «δεν είναι η αξύριστη μασχάλη το θέμα, αλλά έριξε και τις ευθύνες στους χρήστες στα social media λόγω της  επιτηδευμένης και επιδεικτικής προβολή της». Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «Δεν κρίνω τις κοπέλες που θέλουν να μένουν αξύριστες για οποιονδήποτε λόγο. Καλά κάνουν είναι δικαίωμά τους. Θεωρώ ότι σε μία δημοκρατία μπορώ να εκφράζω ελεύθερα την άποψή μου για κάτι που με ενοχλεί και γιατί κάποιοι προσπαθούν να το προβάλουν ως κάτι όμορφο» συμπλήρωσε και χαρακτήρισε την τριχοφυΐα «ατέλεια». «Και εγώ έχω περάσει από αυτό το στάδιο. Όλες οι γυναίκες έχουμε τις ατέλειές μας» σημείωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και προσέθεσε:

«Να μην επιστρέψουμε στην εποχή των σπηλαίων επειδή κάποιοι προσπάθησαν να εμπορευματοποιήσουν τις πλαστικές επεμβάσεις. Δεν είναι φυσιολογικό να κάνει zoom σε μία φωτογραφία σε αξύριστη μασχάλη και να την ανεβάσει στα social media».

 

 

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…