Newsroom

Newsroom

Επιμένει ο Κατερινόπουλος: Δεν πείθει κανέναν ο Μάνος Δασκαλάκης – Η αινιγματική ανάρτηση για τις προφυλακίσεις

Νέες εξελίξεις προανήγγειλε ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter.

manos daskalakis douleia 2

Στο στόχαστρο του Θανάση Κατερινόπουλου, επίτιμου ταξίαρχου εν αποστρατεία, εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.  

«Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου. Ο κύριος Δασκαλάκης δεν πείθει. Δε δένουν αυτά που λέει ο κύριος αυτός. Γιατί την επόμενη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών να πάρει παραγγελία για να μεταφερθεί το παιδί σε ιατροδικαστή της Πάτρας; Πού την βρήκε την ψυχραιμία αυτή; Μέσα στον πόνο του και την αγάπη του για την Τζωρτζίνα;» αναρωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος.

Επιμένοντας, δε, στα ερωτήματά του για τον πατέρα των τριών παιδιών είπε «γιατί πήγε την επόμενη ημέρα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων για να πάρει από εκεί εντολή; Εμπιστεύονταν πολύ περισσότερο τον ιατροδικαστή της Πάτρας; Υπήρχαν λόγοι; Και ποιοι είναι αυτοί; Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις».

Η αινιγματική ανάρτηση Κατερινόπουλου για προφυλακίσεις

Νέες εξελίξεις προανήγγειλε ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έγραψε στο Twitter ότι:

«Προφυλακιστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;»