Επιμένει ο Καμμένος στην παραίτηση Μουζάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμένει ο Πάνος Καμμένος στην παραίτηση Μουζάλα, επαναλαμβάνοντας πως έχει αρθεί η εμπιστοσύνη προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει στον ΣΚΑΪ.

«Οι ΑΝΕΛ δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής» είπε εκ νέου ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για το πρόσωπο, αλλά για τις δηλώσεις που έκανε για την ΠΓΔΜ, τις οποίες χαρακτήρισε «πάρα πολύ βαριές» και υποστήριξε ότι αν η ΝΔ κάνει πρόταση μομφής, οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν κατά του Γιάννη Μουζάλα.

Όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, με τον πρωθυπουργό έχουν συμφωνήσει να γίνει πρώτα η συζήτηση για τη διαφθορά στη Βουλή και στη συνέχεια θα τεθεί το θέμα.

Όσον αφορά στο προσφυγικό, ο κ. Καμμένος είπε ότι ο στρατός δεν θα εμπλακεί στο θέμα τροφοδοσίας των προσφύγων στην Ειδομένη, λέγοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι υπηρεσία τροφοδοσίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στρατός ανέλαβε ένα έργο συγκεκριμένο, να φτιάξει τις υποδομές άμεσα και να οργανώσει τη λειτουργία τους, ενώ ανέλαβε την τροφοδοσία, μέσω εταιρειών, σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας, κάτι που δεν είναι η Ειδομένη.

Για το θέμα της τρομοκρατίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι είναι τεράστιο θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει όλους, εκτίμησε ότι υπάρχει διείσδυση τρομοκρατών και στα Βαλκάνια, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι οι πρόσφυγες είναι θύματά τους. Οι σύροι πρόσφυγες είναι θύματα των τζιχαντιστών και δεν πρέπει να συνδέουμε τους πρόσφυγες με την τρομοκρατία, τόνισε ο κ. Καμμένος, κάτι που χαρακτήρισε ως «πολύ επικίνδυνο».

Τέλος, επισήμανε ότι πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα για όποιον εισέρχεται στην Ευρώπη, ανέφερε ότι «το ευρωπαϊκό σύστημα με τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι ανίκανο να ταυτοποιήσει τον οποιονδήποτε» και κατέληξε: «Θα επιμείνουμε για τη δημιουργία κοινής βάσης δεδομένων και ανταλλαγής πληροφοριών».


H κυβέρνηση της Ν. Ζηλανδίας στο πλευρό των «ραγισμένων καρδιών» – Καμπάνια για τους σκληρούς χωρισμούς

H κυβέρνηση της Ν. Ζηλανδίας στο πλευρό των «ραγισμένων καρδιών» – Καμπάνια για τους σκληρούς χωρισμούς

Η κυβερνητική καμπάνια «Love Better» προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη για να ξεπεράσετε έναν επώδυνο χωρισμό