Επιμένει ο Καμμένος για παραίτηση Μουζάλα – Σύσκεψη στο Μαξίμου

Αμετακίνητος από την απαίτησή του για παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, μετά την αναφορά του στην ΠΓΔΜ με τον όρο «Μακεδονία», εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

56e9029d1dc52406318b4700

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «επιζήμιες» δηλώσεις του Γιάννη Μουζάλα, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε αργότερα, ενώ τόνισε πως στην πολιτική δεν υπάρχουν γκάφες, και όταν αυτές γίνονται, πληρώνονται.

Όπως αποκάλυψε, μίλησε χθες το βράδυ με τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο, και επιφυλάχθηκε ώστε να ενημερωθεί και να υπάρξει νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο κ. Μουζάλας ενδέχεται να παραιτηθεί σήμερα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο κ. Μουζάλας δε χαίρει πλέον της στήριξης των ΑΝΕΛ, και για το θέμα αυτό θα συνεδριάσει το πρωί της Πέμπτης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ενώ σημείωσε πως δύο στελέχη των ΑΝΕΛ, οι Δημήτρης Καμμένος και Παναγιώτης Σγουρίδης, υπέβαλαν την παραίτησή τους από υπουργικά πόστα για μικρότερης σημασίας θέματα.

Σύσκεψη στο Μαξίμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία συζητείται το θέμα του Γ. Μουζάλα.

Μαξίμου για το «Μακεδονία» του Μουζάλα: Υπερβολικές οι αντιδράσεις

«Το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία “ΠΓΔΜ”», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ν.Δ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα «να σκεφτεί σήμερα το βράδυ ακόμη και την παραίτησή του» , επισημαίνοντας ότι αποκάλεσε δημόσια τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

«Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία” είναι το λιγότερο υπερβολή», σχολιάζουν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν επίσης ότι «η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…