Επιμένει ο Γαβρόγλου για έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία στις 9 π.μ

Για την αλλαγή στην ώρα έναρξης της σχολικής ημέρας μίλησε για μία ακόμη φορά ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου επιμένοντας πως το πρώτο κουδούνι θα πρέπει να χτυπάει στις 9:00.

5b98e28f1dc52428558b45b4

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαβρόγλου μιλώντας στον Real FM υποστηρίζει πως με αυτή την αλλαγή θα σταματήσει ένα από τους τρεις καθημερινούς καβγάδες στα σπίτια.

«Οι μεγάλοι καβγάδες σε ένα σπίτι γίνονται για τρία θέματα: άφησε το κινητό σου και πιάσε βιβλία, κοιμήσου νωρίς και ξύπνα-ξύπνα. Είναι οι βασικές εντάσεις σε μία οικογένεια. Εμείς δεν λέμε ότι όλα αυτά ως διά μαγείας θα σταματήσουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβρόγλου.

Παράλληλα πρόσθεσε «υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρές επιστημονικές μελέτες, για το πότε “ξυπνάει” ο οργανισμός ενός εφήβου. Αυτή την εβδομάδα συγκροτώ μια επιτροπή με επιστήμονες τους οποίους είχα συμβουλευτεί, πριν το πω προφανώς. Είναι εξαιρετικοί επιστήμονες που μελετούν αυτό το πρόβλημα σε όλον τον κόσμο. Να δούμε μαζί και με εκπροσώπους της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ και τα τεχνικά στοιχεία, και θα αποφασίσουμε».

Ακόμα υπογράμμισε ότι «για το Λύκειο και το Γυμνάσιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί τα παιδιά πάνε μόνα τους στο σχολείο. Για το θέμα του Δημοτικού θα το μελετήσουμε. Προφανώς οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους νωρίτερα στο σχολείο. Να το δούμε και θα βρούμε λύση».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…