Επιμένει να ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτσα η Ακρίτα: Τη λίστα με τα ποσά τώρα

Επιμένει να ζητάει εξηγήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τα ποσά που διατέθηκαν σε ΜΜΕ για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό η Έλενα Ακρίτα 

akrita1

Την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, συνεχίζει να ζητά επίμονα η Έλενα Ακρίτα, η οποία μάλιστα μετράει και τις μέρες… σιωπής του.

Τα ποσά που δόθηκαν σε ΜΜΕ για ζητήματα γύρω από τον κορονοϊό δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, παρά το σάλο που ακολούθησε μετά τις αποκαλύψεις του Documento σχετικά με τα sites τα οποία έλαβαν χρηματοδότηση και το αίτημα για διαφάνεια από την αξιωματική αντιπολίτευση. 

«Τη λίστα με τα ποσά κύριε Πέτσα, 32 εκατομμύρια είναι αυτά. Κάθε μέρα θα σάς το θυμίζουμε, τη λίστα με τα ποσά τώρα. #ημέρα_έκτη» γράφει η Έλενα Ακρίτα στο facebook, σε συνέχεια προηγούμενων δημοσιεύσεων για το εν λόγω θέμα.

«”Θα ρωτήσουν, θα ξαναρωτησουν, θα βαρεθούν, θα το ξεχασουν”. Αυτό λέει ο Πέτσας και ο κάθε Πέτσας όταν ρωτάμε επίμονα με τι πόσον χρηματοδοτήθηκαν τα σάιτ από το κονδύλι των 32.000.000. Και το χειρότερο; Έχει δίκιο.» είχε γράψει την περασμένη Τρίτη.

Χαρακτηριστική, μάλιστα, ήταν η περίπτωση της χρηματοδότησης του ανύπαρκτου ουσιαστικά, protieidisinews του Μένιου Φουρθιώτη για το οποίο, μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα είχε επισημάνει ότι: «Αν είχε γίνει σε άλλη χώρα το σκάνδαλο Πέτσα με την χρηματοδότηση ιστοσελίδων από τον πλανήτη Κρύπτον, τώρα θα ήταν πρώτη είδηση στα κανάλια και θα έπεφταν παραιτήσεις, κυβερνήσεις και κεφάλια. Εδώ κάνουμε πλάκα με τον Φουρθιώτη.»

Σε άλλη ανάρτησή της είχε επίσης αναφέρει ότι «Με τον Φουρθιωτη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Η κυβερνηση τρίβει τα χέρια της όταν η κοινή γνώμη ασχολείται με τον Μένιο αντί να ζητά επίμονα απαντήσεις για τον χαρακτήρα του κάθε σάιτ. Και κυρίως για ποιο λόγο ο Πέτσας αποκρύπτει τα πόσα χρηματοδότησης για το καθένα απ’ αυτά. Επειδή εμείς τα πληρώσαμε δηλαδή.»

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…