Επιμένει δεξιά ο Μητσοτάκης: Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

Με τον Καρατζαφέρη στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, πλέον όλη η πρώην ηγεσία του ΛΑ.ΟΣ. βρίσκεται εντός της παράταξης του Μητσοτάκη

5b0f1b361dc52473418b45bd

Όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εγκαταλείψει πλήρως το πολιτικό άνοιγμα στο κέντρο. Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Kontra», αποκαλύπτει ότι ο Γ. Καρατζαφέρης αναμένεται να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.

καρατζαφέρης επικρατείας

Μάλιστα, ο πάλαι ποτέ πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. φαίνεται έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα τις περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα εκπροσωπώντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα αναλάβει να αντιμετωπίσει την εκλογική επιρροή του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε, είναι πολλοί οι αναλυτές που επισημαίνουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος τα πάει περίφημα στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδος, αποτελώντας έτσι μια ξεκάθαρη και ορατή απειλή για τον Πρωθυπουργό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας Kontra, πλέον όλη η πρώην ηγεσία του ΛΑ.ΟΣ. θα βρίσκεται εντός της Νέας Δημοκρατίας, κατέχοντας μάλιστα, καίριες θέσεις.

Καρατζαφέρης: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δεν πέρασαν πολλές μέρες από την εμφάνιση του κ. Καρατζαφέρη στα τηλεοπτικά studio του ΣΚΑΪ όπου εκθείαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά, όχι μόνο εσωτερικά… Πώς του φέρεται ο Μπάιντεν, στην Ευρώπη μού λένε οι άνθρωποί μου εκεί ότι συνωθούνται για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά. Και εδώ έχει φύγει ψηλά. Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Του αιώνα αυτού. Δηλαδή Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Άμα τον δεις, είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα» έλεγε , μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και πρόσθετε: «Τι το κακό έχει αυτό; Ότι και έξω και εδώ και ακόμα και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο θέλουν να τον κοντύνουν. Να ελέγχεται λίγο, επειδή δεν ελέγχεται, οι μιντιάρχες όλοι. Τώρα λοιπόν έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια, όχι να μην εκλεγεί, θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο κοντύτερος».

«Το άνοιγμα της ψαλίδας θα είναι πάνω από έξι μονάδες»

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζοντας τις παρακολουθήσεις δήλωνε ότι: «Επειδή έχει εγκλωβιστεί σε μια καταχνιά επί 3 χρόνια, σε μια καχεξία, έψαχνε να βρει κάτι, του έκατσε αυτό, αλλά δεν περνάει στον κόσμο».

«Εγώ στοιχηματίζω ότι το άνοιγμα της ψαλίδας θα είναι πάνω από 6 μονάδες. Στην πρώτη κάλπη. Στη δεύτερη θα είναι πολύ μεγαλύτερο», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε, παράλληλα, πως μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γκρίνια και θα τεθεί θέμα ηγεσία για τον Αλέξη Τσίπρα.

Για το ενδεχόμενο να χάσει ψήφους η ΝΔ από το κόμμα του Βελόπουλου δήλωσε: «Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996 για να τον φέρω στον Εβερτ και μου λέει “αυτός είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής”. Δεν είναι κακό αυτό».

O Γιώργος Καρατζαφέρης, έπειτα, απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και Ελληνικής Λύσης: «Είναι πολύ σοβαρός ο κ. Μητσοτάκης για να προβεί σε τέτοια πράγματα. Μην μπλέκουμε πράγματα επειδή οι δικοί μου προέρχονται από την ίδια φύτρα. Είναι άλλο σε σχέση με Άδωνι, Βορίδη και Πλεύρη».

Σκόπελος: Μαγαζί έβγαλε… «νόμιμα» ξαπλώστρες πάνω στο δρόμο – Εισαγγελική παρέμβαση

limnonari 696x513 1

Σκόπελος: Μαγαζί έβγαλε… «νόμιμα» ξαπλώστρες πάνω στο δρόμο – Εισαγγελική παρέμβαση

Η κτηματική υπηρεσία της Μαγνησίας φέρεται να έδωσε σε επιχείρηση άδεια στην οποία συμπεριλαμβάνεται και…

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

AP24204029916145

Ο αντιπρόεδρος της… αντιπροέδρου: Τα ονόματα που ακούγονται για το «δεύτερο βιολί» της Κάμαλα Χάρις

Η νέα υποψήφια των Δημοκρατικών καλείται πλέον να επιλέξει ποιος άλλος, ή ποια άλλη, θα…