H αλαζονεία στο έπακρο στη ΝΔ-Η επιθυμία Αυγενάκη για αυτοτελές υπουργείο αθλητισμού

Η επιθυμία του πρώην υφυπουργού αθλητισμού για αυτοτελές υπουργείο αθλητισμού

aygenakis

Στην επιθυμία του Ελ. Αυγενάκη να διατηρήσει το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού και να συσταθεί αυτοτελές “υπουργείο αθλητισμού”, αλλά και στην “καθοριστική σημασία” που θα έχει για τις “εξελίξεις στο ποδόσφαιρο” η επιλογή του προσώπου που θα τοποθετηθεί ως πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού, αναφέρεται δημοσίευμα της “Μακεδονίας της Κυριακής”.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αυγενάκης “έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να διατηρήσει το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού, παρά τις εξόχως προβληματικές σχέσεις του τόσο με την ηγεσία της ΕΠΟ, όσο και με τους ιδιοκτήτες μεγάλων ομάδων της Λίγκας., ενώ δεν είναι και λίγοι από μεριάς των αθλητών που έχουν εκφράσει έντονα την δυσαρέκεια τους στο πρόσωπο του.

Προσθέτει δε ότι “ο κ. Αυγενάκης είχε δηλώσει σε πολιτικά ουδέτερο χρόνο πως θα επιθυμούσε να συνεχίσει στο ίδιο πόστο, ώστε να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019. Πιστεύει πάντως πως η σημασία του χαρτοφυλακίου του δεν συμβαδίζει με τις αρμοδιότητες ενός υφυπουργείου και τάσσεται υπέρ της σύστασης αυτοτελούς υπουργείου, κίνηση που θα ανεδείκνυε στην πράξη τη σημασία του αθλητισμού (πρωτίστως της μαζικής εκδοχής του) για την ελληνική κοινωνία.

Αν και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τις εξελίξεις στο τι κυβέρνηση θα βγει από τις κάλπες της 25 Ιουνίου εντούτοις, στην ΝΔ έχουν ήδη επιλέξει τη λογική της συνέχειας στον αθλητισμό, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη.

Το βέβαιο είναι ότι η επιλογή του νέου υφυπουργού θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά τα όσα άφησε πίσω του ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού. Στην κυριολοξία καμμένη… γη

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…