Το επικοινωνιακό show Κικίλια «στις πλάτες» του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ πρέπει να σταματήσει εδώ

Από το «ζήτημα είναι επιστημονικό», στο σημερινό «πήραμε πρωτοβουλίες» και από την επιστράτευση της Τζένης μέχρι την καπηλεία της προσπάθειας να δοθεί λύση, το συμπέρασμα απλό. Ο υπουργός Υγείας ποτέ δεν ήταν στο πλευρό του Παναγιώτη- Ραφαήλ.

4829909

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ φεύγει επιτέλους για Βοστώνη για να λάβει την απαραίτητη γονιδιακή θεραπεία.

Μετά από τις έντονες πιέσεις και τη δημόσια κατακραυγή προς το πρόσωπό του, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συναντήθηκε με τον πατέρα του μικρού και τον ενημέρωσε για το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών που ανέλαβε το υπουργείο, για να βρεθεί λύση. Τα έξοδα θα καλυφθούν από την προσφορά του κόσμου καθώς μέσα σε λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σαν μην συμβαίνει τίποτα,ο υπουργός προχώρησε σε δηλώσεις μετά την συνάντηση αλλά και σε μια ανάρτηση στο twitter, στις οποίες προσπαθεί να πλασάρει τον εαυτό του σαν ένα ταπεινό Μεσσία.

«Με πρωτοβουλίες που σιωπηρά αναπτύξαμε σε Ελλάδα-Εξωτερικό, με την καθοριστική συμβολή του ΠΘ & βεβαίως με το κύμα στήριξης της κοινωνίας, σταθήκαμε αποτελεσματικά & ανθρώπινα στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ & των γονέων του», αναφέρει στο τουίτ του ο Βασίλης Κικίλιας ενώ στις δηλώσεις που έκανε ανάμεσα στα πολλά λέει και τα εξής εξοργιστικά…

«Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επέλεξα να μην κάνω δηλώσεις, σεβόμενος το ιατρικό απόρρητο, την οικογένεια του παιδιού και την κατάσταση»

«Αλλά υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Είχαμε υποσχεθεί στους γονείς του παιδιού ότι σε ανθρώπινο επίπεδο θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν»

«Η ελληνική κοινωνία, πρώτα από όλους, βοήθησε και έβαλε πλάτη. Μετά παρεμβήκαμε σε ανθρώπινο επίπεδο, στα πάσης φύσεως διαδικαστικά στο εσωτερικό, στο εξωτερικό, με την εταιρεία που προμηθεύει το φάρμακο, με τις διαβουλεύσεις που πρέπει να γίνουν και τις οποίες από εδώ και πέρα αναλαμβάνει η MDA Ελλάς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς του παιδιού για την υπομονή που έδειξαν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ανθρωπιά σε αυτή τη χώρα»

Στην επιχείρηση ξεπλύματος της εικόνας τους υπουργού και αποσιώπησης της εγκληματικής καθυστέρησης που είχε επιδείξει μέχρι τώρα, μπήκε μέχρι και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία με απανωτές αναρτήσεις δίνει κι αυτή, όσο μπορεί, το δικό της αγώνα.

Τα πράγματα μάλλον είναι πολύ ζόρικα για τον υπουργό, για να επιστρατεύει ακόμα και τη σύζυγο…

 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους