Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο Tik Tok όπου παρακολουθούμε την εντυπωσιακή αλλαγή -το πριν και το μετά- ενός άντρα που ξυρίζει το μούσι του.

Το βίντεο στο TikTok έχει αγγίξει σχεδόν τις 40 εκατομμύρια προβολές, με τον εν λόγω άντρα να αλλάζει ραγδαία την εμφάνισή του, θέλοντας να ικανοποιήσει το αίτημα της συζύγου του, που ήταν να ξυρίσει το μούσι του.

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει αγνώριστος αφήνοντας άναυδους όσους είδαν το… πριν και το μετά.

«Παρακάλεσες τον γενειοφόρο, μακρυμάλλη σύζυγό σου να ξυριστεί για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια και ήταν η χειρότερη ιδέα που έχει σκεφτεί ποτέ άνθρωπος. Πώς το επέτρεψε αυτό ο κουρέας του;» έγραψε η Σόφι Κλαρκ πάνω στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Στο βίντεο φαίνεται να γυμνάζεται προτού ξυριστεί, ενώ όλοι μένουν άναυδοι με το πόσο αλλαγμένος είναι αφού κάνει αυτή την αλλαγή πάνω του.

Το κλιπ, με λεζάντα «ένα έγκλημα για την ανθρωπότητα», έχει προβληθεί πάνω από 38 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει περισσότερα από 51.000 σχόλια, πολλά από τα οποία συμμερίζονται την απορία της.

«Βροχή» έπεσαν, επίσης, τα σχόλια κάτω από το βίντεο, με ορισμένα να είναι επικά. «Κόλλησέ το», «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος», «Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος», «Πήγε από 50 ετών στα 20 σε δευτερόλεπτα» και «Ο άνθρωπος μεταμορφώθηκε από Γκάνταλφ σε Λέγκολας» είναι μερικά από αυτά.

Δείτε το viral βίντεο:

@sophieclarke555 A crime to humanity. #hairfail #funny #fyp #husband #marriagehumor ♬ Pedro – Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Ειδήσεις σήμερα:

Ερμού: Επίθεση με μπουνιές σε κοπέλα μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη ο δράστης (video)

Ένταση στην ΕΡΤ ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαχλιμίντζο: «Ο εθνικός αρχισυντάκτης δεν αφήνει να διαβάσετε αυτό που σας έδωσα» (video)

«Αν η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν Ελληνίδα» – Το σχόλιο που κάνει θραύση στα social media

Γιατί το 2 είναι ο «μαγικός» αριθμός των Ευρωεκλογών – Το σενάριο που θα φέρει πολιτικό restart