Newsroom

Newsroom

Επικό τρολάρισμα της Έλεν Ντι Τζένερις στον γιο του Τραμπ (video)

Το tweet του γιου του Ντόναλντ Τραμπ περί… συνωμοσιών ακόμα και από το twitter δεν άφησε ασχολίαστο η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν Ντι Τζένερις την οποία ενέπλεξε στην πλεκτάνη.

5a4f4ad91dc5241d3a8b46a0

Πιο συγκεκριμένα, ο Έρικ Τραμπ με tweet του έδειξε πως πιστεύει ότι οι προτάσεις που του κάνει το Twitter για το ποιους θα πρέπει να ακολουθήσει είναι αρκετά ύποπτες και «κρύβουν» συνωμοσίες.

Ο «Πρώτος Γιος» των ΗΠΑ ανέβασε, όπως θα δείτε παρακάτω, μία φωτογραφία με τις προτάσεις του Twitter με λογαριασμούς για να ακολουθήσει.

Όπως είδατε, αυτές ήταν η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια Πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς Χίλαρι Κλίντον, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η οικοδέσποινα του τοκ σόου, Έλεν ΝτιΤζένερις η οποία ουκ ολίγες φορές έχει ταχθεί δημοσίως κατά του Ντόναλντ Τραμπ.    

Τί του απάντησε η Έλεν

Η Έλεν Ντι Τζένερις φυσικά και δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το tweet. «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική, αλλά η πολιτική ασχολείται μαζί μου» ξεκίνησε η παρουσιάστρια κάνοντας πλάκα πως δεν ήξερε καν ποιος είναι ο Έρικ Τραμπ.

«Ποιος είναι ο Έρικ. Είναι αυτός που σκότωσε τον ελέφαντα ή την τσίτα;» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο σκάνδαλο που ξέσπασε με την οικογένεια Τραμπ και το κυνήγι άγριων ζώων. «Τι είναι το “βαθύ κράτος; Αν είναι κάπου κοντά στο Dollywwod τότε είμαι μέσα» πρόσθεσε.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν είχε ακούσει ξανά αυτό τον όρο, ωστόσο έψαξε και βρήκε πως σύμφωνα με τη θεωρία, μια ομάδα ανθρώπων επιχειρεί να υπονομεύσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Κάτι σαν το γνωστό στην Ελλάδα “παρακράτος”. “Είναι γελοίο, καθώς κανείς δεν υπονομεύει τον Τραμπ καλύτερα από τον ίδιο τον Τραμπ” σχολίασε ωστόσο η Έλεν.

«Με τιμάς που θεωρείς πως είμαι τόσο ισχυρή που μπορώ να αποτελώ μέρος μιας κυβερνητικής συνωμοσίας. Όμως θα σε λυπήσω. Δεν είμαι μέρος του “βαθέος κράτους”. Ακόμη κι αν το ήθελα δεν έχω χρόνο. Έχω τα gay ζητήματα τη Δευτέρα, την Τετάρτη εγώ και η Beyonce διοργανώνουμε ένα μπραντς για τους Πεφωτισμένους και τα Σαββατοκύριακα προσπαθούμε απεγνωσμένα με την Πόρτια (τη σύντροφό της) να αποκτήσουμε παιδί” σχολίασε με αρκετή δόση σαρκασμού.

Δείτε το βίντεο:

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…