Επικό τρολάρισμα από Στάνκογλου: «Στον γύρο του κόσμου θα έπαιρνα τον Νούσια γιατί ο Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος» (video)

Τον Βασίλη Μπισμπίκη τρόλαρε με επικό τρόπο ο Γιάννης Στάνκογλου

stankoglou

Στην κάμερα του Mega και την εκπομπή «Mega καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου  και σίγουρα πολλά απ’ αυτά που είπε θα συζητηθούν και θα γίνουν viral.

Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το διαζύγιο του και το πώς το αντιμετώπισε, αποκάλυψε σε παλιές ιστορίες με έρωτες που είχε οι οποίες δεν είχαν ευτυχές τέλος, ενώ αποκάλυψε ότι αν έκανε τον γύρο του κόσμου θα επέλεγε να πάρει μαζί του τον Τάσο Νούσια καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα πήγαινε για παρέα.

Διαβάστε πιο αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου:

«Ένας από τους λόγους που έγινα ηθοποιός, ήταν γιατί κάθε φορά που έπαιζα ένα παιχνίδι έκανα αναμετάδοση με τη φωνή μου. Στον Περισσό που μεγάλωσα είχαμε μία αυλή. Έσκαβα, πότιζα και φύτευα. Κάπως έτσι προέκυψε η Γεωπονική. Ήθελα να γίνω κρουπιέρης, ταξιτζής και νταλικέρης, ό,τι είχε να κάνει με κόσμο. Ανέκαθεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Πρόσεχα τι θα φορέσω, είχα μακρύ μαλλί περιποιημένο. Ήμουν πιο ροκ “αλάνι”.

Έτρωγα για δυο χρόνια χυλόπιτα από μία συμμαθήτρια μου που της έκανα καψόνια. Βαρέθηκε κάποια στιγμή. Ζωγράφισα στο μπλοκ ζωγραφικής την κοπέλα που μου άρεσε κι εκείνη μου ζωγράφιζε την χυλόπιτα. Δεν μίλησα δημόσια για το διαζύγιό μου, γιατί δεν ήθελα να με κρεμάσουν στα μανταλάκια και να το βλέπουν τα παιδιά μου.

είμαι πολύ κάλος μάγειρας. Μου αρέσει σαν τρελός να μαγειρεύω. Όταν μαγειρεύω σπίτι μου είναι σαν να μαγειρεύω για τον βασιλιά. Με την ψυχοθεραπεία χαλάρωσα το μέσα μου και δέχτηκα παραπάνω τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά προσαρμοστικός άνθρωπος και δεχόμουν πολλά περισσότερα από αυτά που έπρεπε.

Τώρα έχω βάλει όρια. Με την ψυχοθεραπεία έμαθα να εκτιμώ περισσότερο τον εαυτό μου. Τα παιδιά μου, μου δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη, το focus μου είναι εκεί. Η νεότητα των παιδιών μου και το γεγονός ότι τα έχω κοντά μου, με αναζωογονεί. Όσο κουρασμένος και να είμαι, αν πάρω μία αγκαλιά τα παιδιά μου, περνάνε όλα.

Έχω ζητήσει να φύγω από γύρισμα, για να πάω να δω την πρώτη παράσταση της κόρης μου. Έχω μεγάλη τρέλα με τα παπούτσια. Είχα δει κάτι παπούτσια στην Βενετία που έκαναν 1.400 ευρώ και ήθελα απεγνωσμένα να τα πάρω. Έχω ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δω μία σχέση μου. Από Αθήνα πήγα Θεσσαλονίκη και την βρήκα με άλλον σε ραντεβού. Όταν έπιασα την κοπέλα μου να με άπατα στη Θεσσαλονίκη, κοιμόμουν έξω από τα τρένα σε sleeping bag. Αν ήταν να κάνω τον γύρο του κόσμου σε 80 ήμερες θα επέλεγα να πάρω μαζί μου τον Τάσο Νούσια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε να με ακολουθήσει σε ταξίδι. Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι. Κάνω το survivor κάθε καλοκαίρι εκεί που πηγαίνω».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…