Επικό βρετανικό τρολάρισμα της Βασίλισσας Ελισάβετ στους Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιώντας το γνωστό βρετανικό χιούμορ τρολάρει το ζεύγος Ομπάμα με αφορμή του αγώνες Ιnvictus που θα γίνουν φέτος στην Αμερική.

NewsRoom 30/04/2016 | 11:45

Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν στρατιωτικοί από δυτικές χώρες οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης. Πρόκειται για ένα είδος παραολυμπιακών για στρατιωτικούς, τη σχεδίαση των οποίων είχε αναλάβει ο πρίγκηπας Χάρι και που για φέτος, μετά από σύμφωνη γνώμη του Ομπάμα θα γίνουν στην Αμερική.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και όπως φαντάζεστε έχει γίνει viral, η Βασίλισσα κάθεται δίπλα στον εγγονό της Χάρι, την ώρα που εκείνος λαμβάνει ένα μήνυμα από τους Ομπάμα.

Μπαράκ και Μισέλ εμφανίζονται στο μήνυμα να προκαλούν τον Χάρι, να πάει με τη βρετανική ομάδα στους αγώνες, όπου θα τους κατατροπώσουν. Μάλιστα στο φόντο βρίσκονται κάποιο αμερικανοί στρατιωτικοί, οι οποίοι συμμετέχουν με χοντροκομμένες χειρονομίες.

Η Βασίλισσα βλέπει το βιντεοσκοπημένο μήνυμα και γυρίζει με ηρωνεία προς τον εγγονό της για να σχολιάσει με τον γνωστό βρετανικό τρόπο: «Oh, really?». Το βίντεο ολοκληρώνεται με το συγκαταβατικό βλέμμα του πρίγκηπα Χάρι προς την οθόνη.