Newsroom

Newsroom

Επικήρυξαν τον Παλαιοκώστα µε ένα εκατοµµύριο ευρώ

ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ επικήρυξε η Ελλη νική Αστυνοµία τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Πρόκειται για ένα από τα µεγαλύτερα ποσά που…

ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ επικήρυξε η Ελλη νική Αστυνοµία τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Πρόκειται για ένα από τα µεγαλύτερα ποσά που προσφέρονται για τον εντοπισµό καταζητούµενου και δείχνει, σύµφωνα µε στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τη σηµασία που δίνουν οι διωκτικέςαρχές για τον εντοπισµό και τη σύλληψη του έλληνα «φαντοµά».

Ηδη δεκάδες µπλόκα έχουν στηθεί στο επαρχιακό δίκτυο Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Λάρισας όπου όπως εκτιµούν οι διωκτικές αρχές συνεχίζει να βρίσκει κρησφύγετο ο 45χρονος δραπέτης. Το γενικό πρόσταγµα των ερευνών το έχει πλέον η Αντιτροµοκρατική, ύστερα από την έκδοση του εντάλµατος σύλληψης που εµπλέκει τον Βασίλη Παλαιοκώστα µε τη βοµβιστική επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καιτον θανάσιµο τραυµατισµό του αστυνοµικού Γιώργου Βασιλάκη.

Από χθες βρίσκεται στα εγκληµατολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ακόµη ένα αυτοκίνητο, που όπως πιθανολογεί η Αστυνοµία, χρησιµοποιήθηκε από τον καταζητούµενο ύστερα από τη «συνάντηση» που είχε µε αστυνοµικούς στη Χαιρώνεια, το µεσηµέρι της Κυριακής.

Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, η Αστυνοµία είχε και δεύτερη «συνάντηση» µε τον «φαντοµά», χωρίς όµως και πάλι να καταφέρει να τον συλλάβει, τα ξηµερώµατα της ∆ευτέρας, στην πόλη της Στυλίδας. Το πλήρωµα περιπολικού εντόπισε και καταδίωξε δύο αυτοκίνητα που έτρεχαν µε µεγάλη ταχύτητα. Το ένα ήταν ένα Fiat όπως αυτό που είχεο Παλαιοκώστας στη Χαιρώνεια, ενώ το δεύτερο, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από σπίτι στη Στυλίδα.
http://www.tanea.gr

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…