Επικίνδυνοι είναι όσοι ασελγούν σε ανήλικα αγοράκια, αλλά και οι «σοδομίτες» της αλήθειας

Φανταστείτε να είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια το δεξί χέρι του Τσίπρα. Τα καθημερινά αφιερώματα στα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και στις βραδινές εκπομπές του ΣΚΑΙ θα ήταν διάρκειας Μπεν Χουρ

φαηλος

Σε αυτό το ρητορικό ερώτημα επιχειρεί να απαντήσει, με άρθρο του που έχει τίτλο «Με “Σοδομίτες” της αλήθειας», ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης.

Ο Φ. Κρανιδιώτης απαντά σε ένα τέτοιο ερώτημα εκτιμώντας ότι «τα καθημερινά αφιερώματα στα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και στις βραδινές εκπομπές του ΣΚΑΙ θα ήταν διάρκειας Μπεν Χουρ» και ότι «ο Άδωνις θα είχε αποκτήσει τα γένια του Τομ Χανκς στο “Ναυαγό” κλεισμένος σαν την Ελένη από το Κωσταλέξι στο στούντιο για εβδομάδες».

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς στρέφεται και ενάντια στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ που έδειξε… μπαγιάτικο εξώφυλλο εφημερίδας επειδή δεν συμφωνούσε με τον τίτλο της.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο άρθρο του:

Φανταστείτε να είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια το δεξί χέρι του Τσίπρα. Τα καθημερινά αφιερώματα στα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και στις βραδινές εκπομπές του ΣΚΑΙ θα ήταν διάρκειας Μπεν Χουρ. Ο Άδωνις θα είχε αποκτήσει τα γένια του Τομ Χανκς στο “Ναυαγό” κλεισμένος σαν την Ελένη από το Κωσταλέξι στο στούντιο για εβδομάδες. Θα τον έπλενε στοργικά στα διαφημιστικά διαλείμματα ο Πορτοσάλτε με σφουγγάρι και τσίγκινη λεκανίτσα. Φαρυγγίτιδα και υπερκόπωση θα είχαν πάθει όλοι οι κουλομάχοι δημοσιογραφούντες στο αλαφουζέϊκο, που νομίζει πως στο μαγαζί που έστησε πάνω στην εθνική περιουσία, στις συχνότητες, που είναι σαν τον αιγιαλό, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει.

Δεν πιστεύω στην “αντικειμενική”” δημοσιογραφία. Υπό την έννοια πως κάθε δημοσιογράφος έχει άποψη και γνώμη, την οποία δικαιούται να πει, ΑΦΟΥ όμως έχει προβάλλει την είδηση. Διότι η γνώμη είναι ελεύθερη αλλά τα γεγονότα είναι ιερά. Αυτές τις ημέρες σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, πλην της “δημοκρατίας”, του STAR, του Βαξεβάνη και ορισμένων διαδικτυακών μέσων, όχι μόνον έπνιξαν τα γεγονότα αλλά ο ΣΚΑΙ έκανε και κάτι κουτοπόνηρο αλλά χυδαίο, που κουρελιάζει τις λεγόμενες συναλλακτικές υποχρεώσεις του Τύπου. Την επομένη της καταδίκης Ν. Γεωργιάδη, η “Καθημερινή” φυσικά έπαιζε τις λίλιζες, μούγκα. Όμως στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στην πρωινή επισκόπηση του Τύπου , αντί για το εξώφυλλο της “δημοκρατίας” που είχε τίτλο “ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ”, όπου προβαλλόταν η είδηση της καταδίκης, έδειξαν άσχετο εξώφυλλο του …2016. Και την επομένη, αφού το θέμα έγινε βούκινο, οι παρουσιαστές έκαναν και πλακίτσα, λάθος ρε παιδιά. Δίκιο έχουν οι άνθρωποι. Ένα φύλλο της εφημερίδας μας από τριετίας πλανάρισε στον αέρα και πήγε και χώθηκε μπροστά στην κάμερα, εκτοπίζοντας το αληθινό φύλλο της ημέρας. Νομίζω λέγεται “ο δαίμων του κολλητού του αφεντικού”.

Η ευθύνη, εις ολόκληρον, ανήκει σε όλους, στους παρουσιαστές, στον αρχισυντάκτη, στον διευθυντή, στην ιδιοκτησία.

Απευθύνονται σε χαχόλους αλλά δεν είσαστε, δεν είμαστε, κανείς. Έχουν οι πράξεις παιδεραστίας, η ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια ιδεολογικό, κομματικό κομματικό χρώμα; Όχι. Ίδια η απαξία, είτε ο δράστης είναι δεξιός, κομμουνιστής, αναρχικός, Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός. Και είναι υποχρέωση των ΜΜΕ να προβάλλουν τα γεγονότα και διπλή υποχρέωση τους να μην μετέρχονται απατηλά μέσα για να τα συγκαλύψουν.

Αλλά τί θυμήθηκα τώρα, ε; Το πρωτοσέλιδο κάποτε κραταιάς φυλλάδας του ΔΟΛ, που περιέγραφε την επίσημη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και είχε λεπτομερές ρεπορτάζ για την αποτυχία της. Περιέγραφε ακόμα και πως οι εκφράσεις του προσώπου του πρωθυπουργού του κράτους – συμμορία έδειχναν την δυσαρέσκεια του και το κακό κλίμα στις συνομιλίες με τον Κώστα Καραμανλή, που είχε τραβήξει του λιναριού τα πάθη από τους μπετατζήδες και μονοπύθμενους της “ενημέρωσης”. Λεπτομέρεια: η επίσκεψη είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή, δεν έγινε ποτέ! Απλά ο συντάκτης έγραψε το μαϊμού ρεπορτάζ για να χτυπήσει τον Καραμανλή, πήγε όπως κι ο διευθυντής κι αρχισυντάκτης του να κόψει τούφες στην κρεβατάρα του, η εφημερίδα ήταν στα μανταλάκια κι όταν τους ξύπνησαν τρέχανε και δεν φτάνανε. Τιμωρήθηκαν; Τους έκαναν τα τρία δύο, αν έχουν. Εδώ γύρω στην πιάτσα είναι και παριστάνουν τους σοβαρούς …λειτουργούς της ενημέρωσης. Τα κορίτσια στην οδό Φυλής κάνουν πιο σοβαρό λειτούργημα και σίγουρα δεν εξαπατούν κανέναν. Εκτός αν πέσετε, όπως λέει το ανέκδοτο, στον Μήτσο που κάνει την καλόγρια ή, συμπληρώνω, τον δημοσιογράφο.

Όσο επικίνδυνοι είναι όσοι ασελγούν σε ανήλικα αγοράκια, άλλο τόσο είναι και οι “σοδομίτες” της αλήθειας.
 

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…

Σκληρή απάντηση από τον Ιάσονα Αποστολόπουλο στον Πύρρο Δήμα: «Τι σημαίνει ξεφτίλα μαμά;»

252295075 10165879121585385 8369428181626529769 n

Σκληρή απάντηση από τον Ιάσονα Αποστολόπουλο στον Πύρρο Δήμα: «Τι σημαίνει ξεφτίλα μαμά;»

Επίθεση στον Πύρρο Δήμα έκανε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος σχετικά με τα σχόλια του πρώην αρσιβαρίστα…

Χάρης Δούκας: Δέχεται επίθεση από τον Ζούκοφ, τον Πλεύρη και δεξιά τρολ επειδή είπε… «μπάτσος» – Τι πραγματικά έγινε (video)

Χάρης Δούκας

Χάρης Δούκας: Δέχεται επίθεση από τον Ζούκοφ, τον Πλεύρη και δεξιά τρολ επειδή είπε… «μπάτσος» – Τι πραγματικά έγινε (video)

Μάλιστα θέση στον χορό πήρε και ο Θάνο Πλεύρης - Τι πραγματικά ειπώθηκε από τον…

Πάτρα: «Βρήκε η παλάμη μου εκεί και μαύρισε το χέρι μου», λέει ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία (Video)

image 3

Πάτρα: «Βρήκε η παλάμη μου εκεί και μαύρισε το χέρι μου», λέει ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία (Video)

Ένα 24ωρο μετά τα όσα έγιναν στο Λύκειο της Πάτρας, ο 17χρονος φέρνει στο μυαλό του εικόνες, που θα θυμάται για καιρό.