Επικίνδυνο παραλήρημα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: "Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες" (video)

Ως άκρως επικίνδυνο μπορεί να χαρακτηριστεί το βίντεο της προέδρου ενός ακροδεξιού μορφώματος στο οποίο παραληρεί για το συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα καλώντας εμμέσως πλην σαφώς τους πολίτες να πάρουν όπλα και να φυτέψουν σφαίρες σε «εχθρούς» και «προδότες».

NewsRoom 31/01/2018 | 15:56

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της στο Facebook, η Νίνα Παυλίδου, πρόεδρος της ακροδεξιάς κίνησης «Ελλήνων Πολιτεία», την οποία βέβαια η ίδια αποκαλεί κόμμα, κραυγάζει χωρίς ίχνος δεύτερης σκέψης: «Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις...»

«Πάμε στο Σύνταγμα να τους αποτελειώσουμε», λέει η Παυλίδου γιατί αλλιώς, «θα μας τελειώσουν. Την Κυριακή λοιπόν αγαπητοί Συνέλληνες αν δεν τους τελειώσουμε, θα μας τελειώσουν. Να είμαστε όλοι εκεί».

Δείτε το βίντεο με το ανεκδιήγητο και επικίνδυνο παραλήρημα:

Ποια είναι η Παυλίδου

Με μια γρήγορη έρευνα στο λογαριασμό της στο Facebook, μπορεί κανείς να βγάλει ξεκάθαρο συμπέρασμα για το ποια ακριβώς είναι η Νίνα Παυλίδου. Οι εμετικές αναρτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη περιλαμβάνοντας πάντα απίστευτο μίσος και ρατσιστικό οχετό.

Πάρτε μια ιδέα για το ποια είναι η Νίνα με την… πόρσε από τη Γερμανία που προφανώς με την τελευταία ανάρτησή της με τις σφαίρες ψάχνει τα δικά της 15 λεπτά δημοσιότητας.

Δεν χρειάζεται να πούμε πως αρθρογραφεί στην Ελεύθερη Ώρα.