«Επικίνδυνη» δήλωση από Λιάγκα για Πισπιρίγκου: «Θα το πω και δεν ξέρω αν φάω πρόστιμο από το ΕΣΡ…»

Ξέσπασμα οργής από τον Γιώργο Λιάγκα για τα γεγονότα στην Πάτρα, αλλά και η οργή έχει τα όριά της...

Screenshot 6 6

Εμφανώς οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται πως δολοφόνησε τη Τζωρτζίνα.

Είναι δεδομένο πως αν αποδειχθεί η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου θα μιλάμε για ένα πρωτόγνωρο έγκλημα ωστόσο, η οργή και ο θυμός δεν μπορούν να γίνουν δυνάμεις καταστροφής και συλλογικής οπισθοδρόμησης. Σε αυτό το πλαίσιο το σχόλιο του δημοσιογράφου με τα υπονοούμενα περί δίκαιης τιμωρίας, είναι προβληματικό.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην υπόθεση της Πάτρας και στην Ρούλα Πισπιρίγκου ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε αναλυτικά:

«Ένα πράγμα με σοκάρει, σαν γονιό πάνω από όλα. Όπως μας κοιτούν τα παιδιά στα μάτια μας, κρέμονται από εμάς, γιατί αισθάνονται ανασφάλεια οι μικροί. Το παιδάκι αυτό αρρώσταινε και δεν ήξερε ότι η ίδια η μάνα του το αρρωσταίνει.

Αν αποδειχτούν όλα αυτά, γιατί πρέπει να βάζουμε και το «αν», δυστυχώς για να μη μας βάζει πρόστιμο το ΕΣΡ. Και το παιδάκι αυτό κοίταγε τη μάνα του γιατί θεωρούσε ότι είναι ο θεός του, ο σωτήρας του. Το παιδάκι όταν κοιτάει τη μάνα του δεν έχει αντιστάσεις, γιατί σου λέει «θα μου κάνει η μάνα μου κακό»;

Και άντε να υπάρχει τώρα ποινή και δίκαιη τιμωρία γι’ αυτό. Στη δημοκρατία μας υπάρχει δίκαιη τιμωρία. Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ, τι να πω τώρα, δίκαιη τιμωρία. Να μην πω…»