«Επικίνδυνα ανόητος αλλά και ανίκανος ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Δριμεία επίθεση στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Πτολεμαΐδα ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος.

4032297 1 1

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, απάντησε στο Κυριάκο Μητσοτάκη όσο αφορά τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, στο OPEN, ότι η ψήφος στην Ελληνική λύση «είναι μια χαμένη ψήφος και τις  χαρακτήρισε ως ύβρι για τη Δημοκρατία.

«Εάν ο κ. Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πείσει τον ελληνικό λαό ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κυβερνήσει την χώρα, τότε έχει πρόβλημα ο ίδιος και όχι εμείς», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Μάλιστα ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», ευχήθηκε να είναι αυτοδύναμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για να καταλάβει ο ελληνικός λαός πόσο επικίνδυνα ανόητος αλλά και ανίκανος είναι».

Ο Κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία ανέφερε πως «δεν υπάρχει ούτε βόρεια ούτε νότια Μακεδονία, τίποτα. Η Μακεδονία είναι ελληνικότατο όνομα, η Μακεδονία είναι Ελλάδα, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία η οποία λέει ότι το κράτος έχει συνέχεια. Βέβαια αυτή η συνέχεια δεν αφορά τα θετικά των προηγούμενων κυβερνήσεων, μόνο τα αρνητικά.  Αν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κυβερνήσει ένα κράτος με 30% και να πει ότι έχει συνέχεια το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λάθος, γιατί η Ελληνική Λύση είναι εδώ για να τα αποτρέψει όλα αυτά.»

Σχέδιο να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ

 Ειδική αναφορά έκανε στη ΔΕΗ, λέγοντας ότι «αυτό που γίνεται με τη ΔΕΗ είναι έγκλημα. Είμαι από τους μοναδικούς βουλευτές,, πρώην βουλευτές, αλλά και νυν αρχηγούς κομμάτων, που λέμε ότι η υπόθεση της ΔΕΗ είναι στρατηγικής σημασίας για τη χώρα. Την απαξιώνουν, την έχουν κάνει πάμπτωχη, τη ρημάζουν  καθημερινά με σχέδιο για να βγουν να την ξεπουλήσουν πολύ εύκολα. Αυτό η Ελληνική Λύση δεν θα το επιτρέψει.» Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι «υπέρ μιας ΔΕΗ η οποία μπορεί να βγάζει κέρδος, γιατί το κράτος μπορεί να κάνει μπίζνες. Αυτά λέει η Νέα Δημοκρατία γιατί θέλει να τα ξεπουλήσει όλα.»

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…