«Επικίνδυνα ανόητος αλλά και ανίκανος ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Δριμεία επίθεση στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Πτολεμαΐδα ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος.

4032297 1 1

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, απάντησε στο Κυριάκο Μητσοτάκη όσο αφορά τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, στο OPEN, ότι η ψήφος στην Ελληνική λύση «είναι μια χαμένη ψήφος και τις  χαρακτήρισε ως ύβρι για τη Δημοκρατία.

«Εάν ο κ. Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πείσει τον ελληνικό λαό ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κυβερνήσει την χώρα, τότε έχει πρόβλημα ο ίδιος και όχι εμείς», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Μάλιστα ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», ευχήθηκε να είναι αυτοδύναμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για να καταλάβει ο ελληνικός λαός πόσο επικίνδυνα ανόητος αλλά και ανίκανος είναι».

Ο Κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία ανέφερε πως «δεν υπάρχει ούτε βόρεια ούτε νότια Μακεδονία, τίποτα. Η Μακεδονία είναι ελληνικότατο όνομα, η Μακεδονία είναι Ελλάδα, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία η οποία λέει ότι το κράτος έχει συνέχεια. Βέβαια αυτή η συνέχεια δεν αφορά τα θετικά των προηγούμενων κυβερνήσεων, μόνο τα αρνητικά.  Αν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κυβερνήσει ένα κράτος με 30% και να πει ότι έχει συνέχεια το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λάθος, γιατί η Ελληνική Λύση είναι εδώ για να τα αποτρέψει όλα αυτά.»

Σχέδιο να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ

 Ειδική αναφορά έκανε στη ΔΕΗ, λέγοντας ότι «αυτό που γίνεται με τη ΔΕΗ είναι έγκλημα. Είμαι από τους μοναδικούς βουλευτές,, πρώην βουλευτές, αλλά και νυν αρχηγούς κομμάτων, που λέμε ότι η υπόθεση της ΔΕΗ είναι στρατηγικής σημασίας για τη χώρα. Την απαξιώνουν, την έχουν κάνει πάμπτωχη, τη ρημάζουν  καθημερινά με σχέδιο για να βγουν να την ξεπουλήσουν πολύ εύκολα. Αυτό η Ελληνική Λύση δεν θα το επιτρέψει.» Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι «υπέρ μιας ΔΕΗ η οποία μπορεί να βγάζει κέρδος, γιατί το κράτος μπορεί να κάνει μπίζνες. Αυτά λέει η Νέα Δημοκρατία γιατί θέλει να τα ξεπουλήσει όλα.»

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…