Newsroom

Newsroom

Επικό τρολ: Ο frontman των Muse πήγε ακάλεστος σε ελληνικό γάμο μετά το live στην Αθήνα

«Μόλις μπούκαρα σε κάποιον ελληνικό γάμο, δεν έχω ιδέα πού βρίσκομαι» - Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε ο ίδιος.

2457b24787b5fed9dde109fca6b51923 L

Ο Matt Bellamy των Muse είναι γνωστός για το χιούμορ του. Φανταστείτε να είστε στη δεξίωση του γάμου σας, σε κάποιο κτήμα, και ξαφνικά να εμφανίζεται ο Matt Bellamy των Muse και να αρχίζει να χορεύει ανέμελα. 

Οι Muse ήταν οι headliners στο Ejekt Festival, στο ΟΑΚΑ χτες και έπαιξαν με τους Danai Nielsen, Nothing But Thieves και Yungblood.

Μετά τη συναυλία ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός, frontman του συγκροτήματος και πρώην σύζυγος της ηθοποιού Kate Hudson ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύε, μάλλον μεθυσμένος.

 

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, μετά το τέλος του φοβερού live των Muse στο Eject Festival, ο Matt αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω, αλλά αντί να βγει σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ, είπε να κάνει “ντου” σε έναν τυχαίο γάμο, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος στα social media.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Μόλις ροκάραμε με ένα εκπληκτικό κοινό στην Αθήνα, παιδιά είστε οι καλύτεροι. Μόλις “κράσαρα” κάποιον ελληνικό γάμο, δεν έχω ιδέα που είμαι. Η ζωή είναι ωραία».

Οι καλεσμένοι βέβαια στα πλάνα, δεν φάνηκαν να τον αναγνωρίζουν ωστόσο η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από αποθεωτικά σχόλια ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που τον κάλεσαν στον δικό τους γάμο.

“Just rocked out an amazing crowd in Athens, you guys are the best .Just crashed someone’s Greek wedding, no idea where I am. Life is good”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Bellamy (@mattbellamy)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πασίγνωστος μουσικός έχει τρολάρει πολλάκις τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του, με αποκορύφωμα τον Harry Potter.

Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι ο μπασίστας Chris Wolstenholme και ο ντράμερ Dominic Howard, δε συμπαθούν ιδιαιτέρως τον Harry, ο Bellamy σκέφτηκε να ενσωματώσει “κρυφά”, στίχους σχετικούς με τον ήρωα και τον Lord Voldemort, στον όγδοο δίσκο του συγκροτήματος, Simulation Theory. Πράγμα για το οποίο όπως έχει πει, αισθάνεται ιδιαιτέρως υπερήφανος.

Μεταξύ άλλων έχει βαφτίσει τις γάτες του… Kim και Kanye, ενώ λατρεύει τους Monty Python.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους