Επική γκάφα από τον ΣΚΑΙ-Έπαιξε πλάνα από ταινία και τα προέβαλε ως ντοκουμέντα για τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ένας Κροάτης ηθοποιός ειρωνεύτηκε το ΣΚΑΪ για την χρησιμοποιηση πλάνων από ταινία για την δολοφονική επίθεση των χούλιγκανς.

10 57

Κροάτης ηθοποιός κατήγγειλε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο Instagram, πως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ χρησιμοποίησε ως αληθινά πλάνα, σκηνές από ταινία για τον χουλιγκανισμό, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος, χωρίς να διευκρινίζεται πως πρόκειται για μυθοπλασία και όχι ντοκιμαντέρ. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός Rene Bitorajac, το κανάλι του Φαλήρου προέβαλε πλάνα της ταινίας «Metastases» του 2009.

 

Στα πλάνα απεικονίζεται ο ίδιος με άλλους ηθοποιούς να υποδύονται τους Bad Blue Boys χρησιμοποιώντας βίαιο και έντονα ρατσιστικό και ναζιστικό λόγο.

Ο ηθοποιός σχολίασε ειρωνικά το θέμα γράφοντας ότι πάντα ήθελα να παρουσιαστώ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Ελλάδας» και προσθέτοντας ότι δεν έχει λάβει ακόμη καμία συγγνώμη.

Μάλιστα, τόσο ο ηθοποιός όσο και ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρουν ότι έχει δεχθεί και απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από λογαριασμούς που φέρονται να ανήκουν σε Έλληνες.

SGREEN JPG.png