Επική απάντηση απ’ τη μητέρα της Ακρίτα στον Μπέο: «Είμαι εδώ στη πύλη με τον Άγιο Πέτρο…» (video)

Με χιούμορ αντιμετώπισε τις χυδαιότητες του Αχιλλέα Μπέου η Σύλβα Ακρίτα

silva kai elena akrita

Τεράστια δόση χιούμορ είχε η απάντηση της μητέρας της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα, στις χυδαιότητες του Αχιλλέα Μπέου για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χθες δήλωσε σε πανελλαδική εμβέλεια ότι η κ. Ακρίτα τρώει τη σύνταξη της πεθαμένης μάνας της.

Η κ. Σύλβα Ακρίτα, η οποία ζει και βασιλεύει, ανέβασε ένα post στο Facebook στο οποίο ενημέρωσε τον δήμαρχο του Βόλου ότι βρίσκεται στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και τον υποδέχονται με τη σύμφωνη γνώμη του Θεού. Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε κύμα γέλιου στους ακόλουθους της πρώην υπουργού.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο! Είμαι εδώ στη πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο ύψιστος».

 

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα θα κινηθεί νομικά για τα όσα αισχρά είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Για ακόμα μια ημέρα ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε τις αθλιότητες χωρίς να έχει κανέναν να τον σταματήσει, καθώς αυτή τη φορά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ πολλών αισχρών που ξεστόμισε, ανέφερε και ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, τρώει τη σύνταξη της πεθαμένης μητέρας της.

Όπως είναι προφανές κάτι τέτοιο όχι μόνο είναι ψευδές, αλλά η μάνα της κ. Ακρίτα, Σύλβα, ζει και βασιλεύει! Λίγο αργότερα, μετά απ’ τα απαράδεκτα σχόλια του δημάρχου Βόλου, η Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο με ανάρτηση της στα social media.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της»;

Μπέος στον Λιάγκα.

Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο.

Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά».

Λίγο αργότερα σε σχόλια άλλης δημοσίευσης της ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του δημάρχου βόλου, ενώ με ακόμα ένα post έκανε επίθεση και στον Γιώργο Λιάγκα, καθώς όπως τόνισε ο δημοσιογράφος άφησε να αιωρούνται άθλιες συκοφαντίες:

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet