Newsroom

Newsroom

Επικεφαλής των επιχειρήσεων της ΧΑ ο Χρήστος Παππάς.

  Ως επικεφαλής των επιχειρήσεων της ΧΑ σε βίαιες και εγκληματικές δράσεις χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Παππά οι δυο ανακρίτριες που…

pappas

 

Ως επικεφαλής των επιχειρήσεων της ΧΑ σε βίαιες και εγκληματικές δράσεις χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Παππά οι δυο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση. Μάλιστα, στα στοιχεία που έχουν πλέον στα χέρια τους, περιλαμβάνεται οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει τις εγκληματικές πράξεις της οργάνωσης.

Πρόκειται για έναν σκληρό δίσκο ο οποίος περιλαμβάνει στοιχεία για την δράση ακόμα και βουλευτών ενώ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έδωσε και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται εκπαιδεύεις και στρατολογήσεις νέων μελών της Χρυσής Αυγής με πραγματικά όπλα παρουσία τουλάχιστον ενός βουλευτή.

Σε οτι αφορά στον Χρήστο Παππά, η αίτηση αποφυλάκισης του οποίου απορρίφθηκε την Παρασκευή, οι δυο ανακρίτριες αναφέρουν οτι “με το προκάλυμμα της βουλευτικής ασυλίας ήταν ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης σε βίαιες και παράνομες πράξεις”.

Τον χαρακτηρίζουν ακόμη ως “ιδεολογικό καθοδηγητή της οργάνωσης”.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…