Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής με 3 συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει οπλισμό και οι…

antitromokratiki 1

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει οπλισμό και οι πρώτες έρευνες επικεντρώνονται σε Κολωνό, Εξάρχεια, Ιλίσια και Αμπελόκηπους.

Παρόμοιες έρευνες έγιναν και χθες, τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη. Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Αθήνα και ένα άτομο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι σπίτια, ενώ αναζητείται άλλος ένας.

Όπως έγινε γνωστό, στα σπίτια αυτά βρέθηκαν συνολικά τέσσερα σπρέι πιπεριού, ένα όπλο στιλό με φυσίγγια, 11 κάλυκες και ένα φυσίγγιο των 9 MM, μια μεταλλική ράβδος, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαδικτυακές αναρτήσεις της FAI και διάφορα έντυπα. 

Στην Αντιτρομοκρατική έχει σημάνει συναγερμός μετά την απόδραση και το μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού.

Μία απόδραση που έχει προσλάβει ιδιαίτερα αυξημένα χαρακτηριστικά και για την οποία είναι γνωστοί ποιοι φέρουν ευθύνη. Στο όνομα της απόδρασης Ξηρού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση «τρομολαγνείας», την ώρα που ο Ν. Δένδιας έφτασε να επικηρύξει το Χριστόδουλο Ξηρό, την Παναγιώτα Ρούπα, το Νίκο Μαζιώτη και τους εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου με 4 εκατ. ευρώ

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…