Επιχειρηματίας άφησε στην Εκκλησία τεράστια περιουσία – Εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις και πολλά ακίνητα

Μεγάλη περιουσία κληροδότησε στην Εκκλησία επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, ο οποίος δεν είχε οικογένεια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για εκατομμύρια…

p003 1 00

Μεγάλη περιουσία κληροδότησε στην Εκκλησία επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, ο οποίος δεν είχε οικογένεια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά, αλλά και ακίνητα. Ο επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο μήνες, στα 90 του χρόνια. Ο ίδιος, πριν από πέντε χρόνια αποφάσισε να συντάξει τη διαθήκη του και να κληροδοτήσει μετά από το θάνατό του όλη την περιουσία του στη Μητρόπολη.

Το ακριβές ύψος της περιουσίας δεν το γνωρίζουν πολλοί. Ομως, πληροφορίες της εφημερίδας «Ρεθυμνιώτικα Νέα», κάνουν λόγο για πάνω από οκτώ εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά που βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και περισσότερα από έξι ακίνητα. Ο Ρεθυμνιώτης που κατά τις πληροφορίες, ήταν για πάρα πολλά χρόνια επιχειρηματίας στην Παλιά Πόλη, δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια ενώ δεν είχε ούτε αδέλφια. Οταν σταμάτησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ζούσε μόνος, τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει σχέσεις με την Εκκλησία, η οποία επέβλεπε τη φροντίδα του τα τελευταία δύο χρόνια, κατά τα οποία ήταν άρρωστος και ανήμπορος.

 

 

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…