Newsroom

Newsroom

Επίδοξη υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας διαμαρτυρήθηκε γυμνή έξω από τη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυμνόστηθη έξω από το γαλλικό Κοινοβούλιο διαμαρτυρήθηκε επίδοξη υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας.

58c29fc61dc5242f278b4f88

Πρόκειται για την 52χρονη πρώην στρίπερ, Cindy Lee ή Isabelle Laeng. Κρατώντας πανό αλλά και μοιράζοντας φυλλάδια προσπάθησε να περάσει το μήνυμά της για διαφάνεια. Όλα αυτά γυμνόστηθη.

Η Cindy Lee ανήκει στο Κόμμα της Ηδονής (Parti du Plaisir) και θέλει να καταφέρει να συγκεντρώσει τις 500 υπογραφές που απαιτούνται για να μπει στην εκλογική κούρσα, δίπλα στους Μαρίν Λεπέν, Εμμανουέλ Μακρόν, Φρανσουά Φιγιόν. 

«Δεν δρω για να επικρίνω τους άλλους υποψηφίους. Δρω για το καλό των ανθρώπων στην κοινωνία, να ξαναβάλω τον άνθρωπο στο κέντρο της πολιτικής» δήλωσε η Cindy Lee. Ένα από τα σημεία του προγράμματός της είναι να φορολογούνται οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο, ώστε να επενδύονται χρήματα σε δράσεις που κάνουν τους πολίτες πιο ευτυχισμένους στην σεξουαλική τους ζωή.

Όταν έβγαλε τα ρούχα και προσπάθησε να εισέλθει στο κοινοβούλιο, οι αστυνομικοί, οι οποίοι αρχικά πίστεψαν ότι είναι μέλος των Femen, την ακινητοποίησαν και την συνέλαβαν. 

Η υποψήφια του κόμματος της ηδονής δήλωσε ότι δεν θα το βάλει κάτω και ότι θα συνεχίσει τη μάχη της ως τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Το 2012 ήταν και πάλι υποψήφια στο Παρίσι και πήρε 0,51%, ήτοι 224 ψήφους συνολικά.


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…