Επιδειξίας Ν. Σμύρνης: «Έχω ένα βίτσιο…»

Μια φράση μόνο είπε ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη για το... «βίτσιο» του.

Screenshot 2021 05 07 125916

Συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη η σεξουαλική επίθεση που σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη, με το θύμα να δημοσιοποιεί βίντεο όπου φαίνεται ο δράστης να την ακολουθεί μέχρι το σπίτι της, έχοντας το πέος του έξω από το παντελόνι.

Το θύμα δημοσιοποίησε το σοκαριστικό βίντεο, με αποτέλεσμα να προκληθεί κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τον φερόμενο δράστη να ταυτοποιείται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο νεαρός άνδρας προσήχθη στο ΑΤ της περιοχής, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα, ενώ στη συνέχεια έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας και άλλες καταγγελίες γυναικών που βλέποντας το πρόσωπό του στα social media, αναγνώρισαν τον θύτη προηγούμενων επιθέσεων σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέντε είναι συνολικά οι γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον φερόμενο δράστη. Συγκεκριμένα, μια ακόμη γυναίκα, η πέμπτη κατά σειρά, αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ εκείνη κινούνταν στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για μια νεαρή από την Κύπρο η οποία έστειλε ένα email στην αστυνομία στο οποίο ανέφερε πως ο δράστης είχε προβεί δημόσια σε ασελγείς πράξεις μπροστά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2020, η γυναίκα βρισκόταν σε μια στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα όταν ο δράστης αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στα μάτια της.

 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προχώρησαν άμεσα σε έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού, το πρόσωπο του οποίου είχε καταγραφεί καθαρά από την κάμερα. Παράλληλα οι αρχές πήραν αποτυπώματα και από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Φερόμενος δράστης: Έχω ένα βίτσιο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα.

Πατέρας φερόμενου δράστη: «Το παιδί είναι τέλειο»

Τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό δίνουν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη και καταδικαστέα πράξη του στο γνωστό πνεύμα του «δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»…

«Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου θεωρώ και πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», δήλωσε ο πατέρας του στο STAR.

Ο συνήγορος του 22χρονου αναφέρει: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία. Το αδίκημα – ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει – είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Οι υπόλοιπες επιθέσεις

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός με τον ίδιο τρόπο φέρεται να είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η τρίτη επίθεση φέρεται να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…