Επιδεινώνεται ο καιρός

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και οι ισχυροί νότιοι άνεμοι θα…

kairos 4

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και οι ισχυροί νότιοι άνεμοι θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού που επιδεινώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κι από τα νοτιοδυτικά. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ1 την Κυριακή 2/3 προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο, στις Ανατολικές Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στη Χαλκιδική και στην Ανατολική Μακεδονία.

Την Δευτέρα 3/3, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Βαθμιαία τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, τη Χαλκιδική, την Ανατολική Μακεδονία και την ανατολική νησιωτική χώρα. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά, τα ισχυρά φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν, αλλά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα είναι πιθανόν να εκδηλώνονται μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης 4/3.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…