Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Αδάμι του δήμου Επιδαύρου, στην Αργολίδα, με την Πυροσβεστική να ενισχύει συνεχώς τις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στην περιοχή επιχειρούν πλέον 88 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 19 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν 8 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα έχει ρόλο συντονισμού.
Αρχικά, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς είχαν κινητοποιηθεί 60 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, έξι οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ωστόσο η επιχείρηση ενισχύθηκε λόγω της εξέλιξης του πύρινου μετώπου.
Μάλτα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα ταξίδι στο όμορφο μικρό νησί με τη μεγάλη ιστορία
Μια εξαιρετική ιδέα για κοντινή απόδραση σε έναν όμορφο και οικονομικό προορισμό
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια