Επιχείρηση με συλλήψεις εκτελεστικών από το Μαξίμου για να βγει από το κάδρο ο Μητσοτάκης

Μετά τα τεκμήρια για την παρακολούθηση Χατζηδάκη, το Μαξίμου πιέζει τη Δικαιοσύνη για συλλήψεις προκειμένου να μείνει αλώβητος ο Μητσοτάκης.

MAXIMOU

Ένα ακραίο…σενάριο επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση με μοναδικό στόχο για να βγάλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το επίκεντρο του κάδρου του σκανδάλου των υποκλοπών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Δήμος Bερύκιος στο ieidiseis.gr, μετά την χτεσινή αποκάλυψη του «Documento» με τον «κωδικό» και μέρος των συνομιλιών της παρακολούθησης Χατζιδάκη από την ΕΥΠ, το Μέγαρο Μαξίμου διαπιστώνοντας ότι έχουν σπάσει οι αρμοί της Υπηρεσίας που θεωρούσαν μέχρι προχτές ότι ήταν απόλυτα στεγανοποιημένοι, ανέπτυξε μια καινούργια θεωρεία περί «ρυπαρών δικτύων» που θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα στην “εποχή των κασετών» και τα οποία ενδεχομένως (παρ’ τ’ αυγό και κούρεφ’ το) δρούσαν στο εσωτερικό της ΕΥΠ όπου και αναπτύχθηκαν «δραστηριότητες εκτός πλαισίου».

Η «ομάδα» Διαχείρισης Κρίσης του σκανδάλου των υποκλοπών καθώς βλέπει ότι έχει ραγίσει η «καρδιά» της ΕΥΠ και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ή εικόνα για τις διαρροές πληροφοριών και στοιχείων προς την αντιπολίτευση και καθώς το ωστικό κύμα από τις αποκαλύψεις σκάει μπροστά στον πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται χωρίς προστατευτική ασπίδα (πχ Γρηγόρης Δημητριαδης) για να το απορροφήσει, πιέζει την Δικαιοσύνη να προβεί άμεσα σε κινήσεις εντυπωσιασμού με συλλήψεις εκτελεστικών ακόμη και του ανιψιού του! Ο παραπάνω σχεδιασμός και η πρόθεση του πρωθυπουργού για δυναμική δράση της Δικαιοσύνης ώστε ο ίδιος να βγει από το κέντρο της εικόνας του σκανδάλου των υποκλοπών φάνηκε και μέσα από την χτεσινή δήλωση του Κωστή Χατζιδάκη που ήταν υπαγορευμένη από το Μέγαρο Μαξίμου. Χωρίς να ισχυριστεί ότι οι αποκαλύψεις του «Dοcumento» ήταν ψευδείς, και αφού εξέφρασε την …σίγουρα ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε για τις υποκλοπές κούνησε το δάχτυλο στην Δικαιοσύνη υπογραμμίζοντας ότι « απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή επιτάχυνση των σχετικών ενεργειών της Δικαιοσύνης».

Πρόκειται για ένα ακραίο σενάριο που είχε πάντα στο μυαλό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ύστατη στιγμή και το οποίο άλλωστε έχει μεταφέρει στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μέσω του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Έλληνα επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά.

Δεν μένει λοιπόν αν επιβεβαιωθεί αυτό το ακραίο σενάριο

 

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…