Επιβεβαιώνουν Rothchild και L' Oreal τις συναντήσεις με Τσίπρα

Τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της L’ Oréal στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνει το γραφείο Τύπου του γαλλικού ομίλου, ενώ και η Rothchild Bank επιβεβαιώνει συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους της.

58988ad61dc52487468b45d4

«Ήταν μια ιδιωτική συνάντηση. Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για τα θέματα που συζητήθηκαν» διευκρίνισε συγκεκριμένα εκ μέρους της L’ Oréal η Anne-Laure Richard, διευθύντρια επικοινωνίας και ΜΜΕ του ομίλου. Τη συνάντηση εξάλλου επιβεβαιώνει και ο ιστότοπος lefigaro.fr ο οποίος σε ρεπορτάζ του σημειώνει:

«’’Η L’ Oreal ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα”. Το δελτίο Τύπου που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση, το Σάββατο το βράδυ, δίνει ελπίδα για μια ανάσα. Σε μια Ελλάδα που έχει πληγεί από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης, τόση ύφεση και ανεργία που αγγίζει το 24% του ενεργού πληθυσμού, η προοπτική της δημιουργίας θέσεων εργασίας είναι ένα καλό νέο. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να απαντήσει στην κριτική αναφορικά με ένα επίσημο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, το οποίο απασχολεί έντονα τον ελληνικό Τύπο.

Η φύση της επένδυσης της L’ Oreal είναι εκείνη που ιντριγκάρει. Πράγματι, πρόκειται για ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Η γαλλική αυτοκρατορία των καλλυντικών επιβεβαιώνει μια συνάντηση μεταξύ του του Jean-Paul Agon -ο οποίος μιλάει άπταιστα ελληνικά- και του ο Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος ‘’είναι μια ιδιωτική συνάντηση. Κανένα σχόλιο σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν’’».

Σύμφωνα μάλιστα με τη Figaro και η επενδυτική τράπεζα Rothschild επιβεβαίωσε συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με εκπροσώπους της. Πράγματι, όπως αναφέρει η Καθημερινή, η επενδυτική τράπεζα επεσήμανε δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου της

Caroline Nico ότι ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με εκπροσώπους της στις 30 Ιανουαρίου στο Παρίσι.

Οι απαντήσεις της L’ Oréal και της Rothchild έρχονται να επαληθεύσει όσα διέρρευσαν κυβερνητικές πηγές το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η ΝΔ επιχείρησε να εμφανίζει το ζήτημα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι ως μέγα σκάνδαλο καταθέτοντας μάλιστα ερώτηση στη Βουλή μέσω του αντιπροέδρου της Άδωνη Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις στη γαλλική πρωτεύουσα με τον πρόεδρο της L’ Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες.    

Παρακάτω το δημοσίευμα της Figaro


Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…