Newsroom

Newsroom

Επιβεβαιώνει το σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης η ΝΔ

Στην έμμεση παραδοχή πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να προσεγγίσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης ώστε να χτυπήσει την κυβέρνηση σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της χώρας περίοδο, προχώρησε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Βασίλης Κικίλιας.

58e62f3b1dc52434358b4659

Μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνεχείς πρωτοβουλίες επιδιώκει να ενώσει τους Έλληνες και να προβάλει τη θετική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση στη χώρα και προσέθεσε ότι «η πρωτοβουλία του για συναντήσεις με τους Αρχηγούς της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, ανέδειξε πολλές συγκλίσεις και την κοινή εκτίμηση ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και ότι είναι επιβεβλημένη η υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου αλλαγών σε όλους τους τομείς, για να πετύχουμε την ανασυγκρότηση της χώρας».

Κατά τα λοιπά, ο Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την εξουσία του και πως επέλεξε συνειδητά να ρίξει τη χώρα στο καναβάτσο, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης. Πάντως ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μια ακόμη φορά δεν βρήκε μια λέξη για τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, και συγκεκριμένα του ΔΝΤ και του Βερολίνου, τις οποίες πια παραδέχονται άπαντες στην Ευρώπη πλην της ΝΔ και των ευρωβουλευτών της.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια πάντως, η κυβέρνηση «έχει αποδεχθεί ήδη τις περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολόγητου και προσπαθεί να δραματοποιήσει την υποτιθέμενη διαπραγμάτευση για να δικαιολογήσει στους βουλευτές της, αυτά που δε θα έπρεπε να αποδέχονται με βάση τις διακηρύξεις τους». «Στην ουσία, διαπραγματεύεται με τις συνιστώσες του κόμματός του, το πολιτικό του μέλλον. Η ζωή των Ελλήνων επιβαρύνεται καθημερινά από την ανικανότητα της Κυβέρνησης των κ. Τσίπρα και Καμμένου. Ιδιαίτερα στην πραγματική οικονομία, η χώρα τελεί υπό καθεστώς ασφυξίας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η καθυστέρηση της αξιολόγησης αυξάνει το λογαριασμό και οδηγεί τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα. Η πολιτική του κ. Τσίπρα, οι πρακτικές του και τα μέσα που χρησιμοποιεί, είναι απέναντι στη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, από την οποία έχει πλέον πάρει διαζύγιο. Εδώ που έχουμε φτάσει με αυτήν την Κυβέρνηση, αν δεν κλείσει η αξιολόγηση οδηγούμαστε σε χρεοκοπία αλλά πλέον και αν κλείσει, η χώρα θα σέρνεται σε συνθήκες ύφεσης, οικονομικής οπισθοδρόμησης και μαρασμού» συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας.

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

Παπαδάκης Αναστασοπούλου

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

«Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στη Μαρία…

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…