Newsroom

Newsroom

Επιβεβαιώνει τη μήνυση του 25χρονου, φίλος του: «Ο Λιγνάδης μας πρότεινε να κάνουμε όργιο»

Την επιβεβαίωση πολλών από τους ισχυρισμούς των όσων κατέθεσε στη μήνυσή του –την δημοσίευσε το Documento-, ο 25χρονος πλέον άντρας, που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν ήταν 14 χρονών, έδωσε μέσω κατάθεσής του στον εισαγγελέα, φίλος του μηνυτή.

lignadis5

Ο συγκεκριμένος φίλος κατέθεσε πως όντως είχε γνωρίσει τον κατηγορούμενο, τον οποίο «έχω δει δύο φορές στη ζωή μου. Την πρώτη φορά είχε έρθει στο Ολυμπιακό Χωριό για να βρει τον… (σ.σ. εννοεί τον μηνυτή) με ένα μικρό κόκκινο αυτοκίνητο. Ήμασταν σε ένα παγκάκι ο Λιγνάδης, ο … και ο φίλος μου … ήμασταν 14 ή 15 ετών. Ο φίλος μου… μας είπε ότι γνώριζε ένα σκηνοθέτη-ηθοποιό και ότι θα μας τον γνωρίσει. Σε αυτή τη συνάντηση ο Λιγνάδης μας μιλούσε για τη Μύκονο, ότι έπρεπε να πάμε και μας έδωσε από 20 ευρώ στον καθένα για να πιούμε καφέ».

Η δεύτερη φορά που ο μάρτυρας κατέθεσε ότι βρέθηκε με τον Λιγνάδη, συνέβη «μετά από διάστημα περίπου ενός μήνα». Τότε, «ξανασυναντηθήκαμε στο θέατρο ΑΜΑΝΤΕΟΥΣ», αυτός μαζί με τον μηνυτή και τον άλλο φίλο τους. «Μετά την παράσταση πήγαμε στα καμαρίνια να δώσουμε συγχαρητήρια. Ο Λιγνάδης μας πρότεινε να πάμε σπίτι του, όπως το είχε κανονίσει ο… (σ.σ. ο μηνυτής). Πήγαμε μόνοι μας στο σπίτι του με θέα το Λυκαβηττό, με την κοπέλα μου που ήταν Γαλλίδα… το οποίο γνώριζε ο… (σ.σ. ο μηνυτής) γιατί προφανώς είχε ξαναπάει. Στο σπίτι μας πρότεινε να πιούμε αλκοολούχα ποτά και δεν είμαι σίγουρος αν προσέφερε τσιγάρο χασίς. Τα άλλα δύο παιδία είχαν μεθύσει, ήταν λιώμα».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος «είχε στο πρόσωπό του ένα ελατήριο και έπαιζε με αυτό και μας πρότεινε να κάνουμε παρτούζα όλοι. Εγώ ήμουν νηφάλιος δεν είχα πιεί. Μετά την πρόταση αυτή όλοι μαζί αποφασίσαμε να φύγουμε».

Στην απόφασή τους αυτή, ο Λιγνάδης σύμφωνα με τον μάρτυρα αντέδρασε λέγοντας «να μείνουμε λίγο ακόμη και μας πρότεινε να τα ξαναπούμε. Τη στιγμή που φύγαμε ούτε μας εξανάγκασε να μείνουμε, ούτε μας απείλησε, λέγοντας μας ότι ήθελε να τα ξαναπούμε. Από εκείνη την ημέρα εγώ δεν τον ξαναείδα και δεν ασχολήθηκα καθόλου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σχετικά με το αν ο μηνυτής ξανασυναντήθηκε με τον Λιγνάδη, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι «νομίζω ότι είχαν ξανασυναντηθεί, αλλά δεν είμαι σίγουρος», συμπληρώνοντας πως «ακούγοντας τα πρόσφατα περιστατικά και συνδυάζοντας την δική μου εμπειρία πίστεψα ότι είναι πραγματικά (σ.σ. τα όσα κατέθεσε ο μηνυτής)».

Πηγή: documentonews.gr

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…