Επιβεβαιώνει ο Πέτσας: Ολοταχώς για νέα μέτρα το 2022 – Τι λέει για lockdown

Ποια είναι τα δυο μέτρα που επιβεβαιώνει ο Στέλιος Πέτσας ότι θα ισχύσουν με την έναρξη του νέου έτους 

5092240 1

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ANT1 και κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια σχετικά με τη λήψη νέα μέτρων ενόψει της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων αλλά και της έλευσης της πολύ μεταδοτικής μετάλλαξης «Ο», ξεκαθάρισε ότι κανέναν μέτρο δεν θα ληφθεί εντός του 2021.

Μάλιστα, ο ίδιος κατέθεσε και την άποψή του ότι βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους αλλά θα χρειαστεί προσοχή τους επόμενους δυο με τρεις μήνες, ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι δεν θα επιβληθεί lockdown μετά τα Φώτα, και τέλος, σημείωσε ότι τα όποια νέα υγειονομικά μέτρα αποφασιστούν, θα εφαρμοστούν με τη νέα χρονιά

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε ότι: «Οι γιορτές θα γίνουν όπως είμαστε και τώρα, δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Αυτό που συζητάμε είναι η λήψη μέτρων από την νέα χρονιά», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Δεν θα έχουμε lockdown τα Φώτα, ούτε άλλα περιοριστικά μέτρα, εκτός από την λήψη μέτρων σε δύο κατευθύνσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός, την τηλεργασία και την διασκέδαση», σημείωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Τέλος, ο ίδιος σημείωσε ότι: «από χθες είδαμε μια σταθεροποίηση στα κρούσματα. Δεν συνεχίστηκε η πτώση στον αριθμό τους που βλέπαμε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς απέδιδαν τα μέτρα που είχαν ληφθεί στην προηγούμενη φάση, πριν όμως από την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, που φαίνεται πως αρχίζει να οδηγεί σε αύξηση των κρουσμάτων. Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός είπε πως πρέπει να προσέξουμε για την περίοδο των εορτών και αμέσως μετά μπορεί να χρειαστεί μια αναπροσαρμογή στα μέτρα, σε δύο επίπεδα, στην τηλεργασία και στον τρόπο που διασκεδάζουμε».

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…