Έπιασε δουλειά ο Πορτοσάλτε και ξεπλένει τον Μητσοτάκη που επιτέθηκε στις οικογένειες θυμάτων των Τεμπών (video)

Ο Πορτοσάλτε επιχειρεί να κουκουλώσει την αναισθησία Μητσοτάκη για τα Τέμπη

πορτοσάλτε

Στα δύσκολα είναι πάντα στο πλευρό του. Να του το αναγνωρίσουμε. Όπως πάντα, λοιπόν, έτσι και τώρα, ο Άρης Πορτοσάλτε αποφάσισε να «ξεπλύνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ότι δεν εννοούσε τους συγγενείς αλλά τους συνδικαλιστές ο Μητσοτάκης ότι εργαλειοποιούν την τραγωδία των Τεμπών είπε ο -παρολίγον- προσωπικός εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε την ενόχλησή του μετά τη μήνυση που κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών κατά 17 προσώπων, πολιτικών (και του Κυριάκου Μητσοτάκη) και στελεχών του ΟΣΕ, αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ρωτήθηκε σχετικά (ANT1) κρίνοντας πως πρόκειται για «αδικαιολόγητες συμπεριφορές» ενώ παράλληλα είδε «εργαλειοποίηση».

Συγκεκριμένα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Ant1 ρωτήθηκε, είπε:

«Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές»

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media