Επί ημερών του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη έχουν γίνει έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες

Τις μεγάλες ευθύνες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αναδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καθώς μέσα σε μόλις 7 μήνες, έχουν καταγραφεί στη χώρα μας 6 γυναικοκτονίες.

dafni 1024x682 2

Από τα Μεσκλά Χανίων, στη Μακρινίτσα, στα Γλυκά Νερά, στην Αγία Βαρβάρα και στη Φολέγανδρο, πέντε γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια των συντρόφων τους. Τελευταία γυναικοκτονία στη Δάφνη όπου αποκαλύφθηκε η εγκληματική αδράνεια της ΕΛΑΣ, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να θέτει σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς που αδράνησαν στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

«Αν η ΕΛ.ΑΣ του κ. Χρυσοχοΐδη είχε ανταποκριθεί στην σοκαριστική καταγγελία της γειτόνισσας στη Δάφνη, τότε ίσως η 31χρονη γυναίκα σήμερα να ζούσε. Η διαθεσιμότητα των δυο αστυνομικών κατόπιν εορτής δεν αποτελεί άλλοθι για τον κ. Χρυσοχοΐδη, που επί των ημερών του έχουμε σε επτά μήνες έξι γυναικοκτονίες» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως σημειώνει, «η ΕΛ.ΑΣ του κ. Χρυσοχοΐδη και του κ. Μητσοτάκη αντί να δείχνει αντανακλαστικά, μόνο όταν είναι να χτυπήσει διαδηλωτές και να καταπνίξει κοινωνικές αντιδράσεις στις ακραία αντικοινωνικές πολιτικές τους, ας ασχοληθεί επιτέλους θεσμικά με την αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, που μετά και τα λοκντάουν και τον πολύμηνο εγκλεισμό βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση».

(Με πληροφορίες από Αυγή)

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…