Επί δύο χρόνια ηλικιωμένος ασελγούσε σε βάρος ανήλικης και την βιντεοσκοπούσε

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης σοκαρίστηκαν από τις πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία τους…

paiderastis 4

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης σοκαρίστηκαν από τις πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία τους για την αρρωστημένη δραστηριότητα ενός ηλικιωμένου Έλληνα και μίας Γεωργιανής μαστροπού που τελικά ταυτοποιήθηκαν από την συστηματική έρευνα, ως οι δράστες υπόθεσης μαστροπείας και ασέλγειας σε βάρος ανήλικης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 73χρονος συνταξιούχος με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικο, έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και μία 39χρονη Γεωργιανή, για τα αδικήματα της μαστροπείας, της πορνογραφίας ανηλίκων και της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη μαστροπός, με στόχο την οικονομική εκμετάλλευση της γενετήσιας ζωής της ανήλικης που σήμερα είναι 17 ετών και όλα ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια όταν ήταν 15, την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά με τον 73χρονο άνδρα, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις έλαβαν χώρα σε εξοχική κατοικία του συλληφθέντα στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και σε εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησής του με οικοδομικά υλικά και καταγράφονταν βιντεοσκοπικά και φωτογραφικά από τη μαστροπό.

Μάλιστα, η 39χρονη ήταν οικογενειακή φίλη της ανήλικης ομογενούς από την Γεωργία και γειτόνισσα με τον παιδεραστή ηλικιωμένο. Κάποια στιγμή και αφού συμφώνησαν μεταξύ τους η μαστροπός με τον 73χρονο, αρχικά μία φορά το 2012 και άλλη μία φορά το 2013, προσέγγισε η 39χρονη την άτυχη κοπελίτσα και την έπεισε με απατηλά μέσα να υποκύψει στις ανώμαλες ορέξεις του 73χρονου.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε ανώνυμη καταγγελία για την δραστηριότητα του ηλικιωμένου και της μαστροπού και πραγματοποίησε έφοδο για την σύλληψή τους. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του συλληφθέντα στην περιοχή του Ευόσμου, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μάλιστα πλήθος άγριου παιδικού πορνογραφικού υλικού και συγκεκριμένα 10 ψηφιακοί δίσκοι, σε κάποιους από τους οποίους περιεχόταν πορνογραφικό υλικό μεταξύ του δράστη και της ανήλικης, καθώς και άλλα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, 5 έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, 9 βιντεοκασέτες, 3 φωτογραφικές μηχανές, μία βιντεοκάμερα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικίας της 39χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση εξύβρισης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση-πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν υπάρξει και άλλα ανήλικα παιδιά θύματα των δύο δραστών. Η ανήλικη κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…