Επέστρεψε…ξανά σε ζωντανή μετάδοση το σύνθημα που έγινε viral εναντίον του Μητσοτάκη

Mετά την εμφάνιση του στις πυρκαγιές της Αττικής και της Β. Εύβοιας το καλοκαίρι, το σύνθημα που έγινε viral για τον πρωθυπουργό  «Μητσοτάκη Γ@μι@σ@ι», επέστρεψε...  

294576bd9c2de38e3f567020e021ef12

Το σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού που είχε γίνει viral μέσα από τις ζωντανές μεταδόσεις το καλοκαίρι στις πυρκαγιές της Αττικής και της Β. Εύβοιας , επέστρεψε  και  κάνει την… εμφάνισή του  τις τελευταίες μέρες σε ζωντανές συνδέσεις ειδησεογραφικών δελτίων και τηλεοπτικών εκπομπών, με τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους να μένουν ενεοί και κεχηνότες. Αιτία αυτή την φορά η τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και η παντελής αστοχία της κυβέρνησης να ελέγξει τα κρούσματα, βάζοντας στο κάδρο ως άλλοθι για τους λανθασμένους χειρισμούς της τους ανεμβολίαστους, αλλά και τους ίδιους τους εμβολιασμένους…(βλ εστίαση) 

Αυτή τη φορά  το νέο… χτύπημα από τον κόσμο με το γνωστό σύνθημα εναντίον του Μητσοτάκη, ακούγεται έξω από τα νοσοκομεία της χώρας, και πιο συγκεκριμένα έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.  Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του Star την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και μετέφερε την είδηση ότι ένα μωρό 4 μηνών νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κορονοϊό, μια παρέα νεαρών διέκοψε το ρεπορτάζ για να φωνάξει συγχρονισμένα: «Μητσοτάκη Γ@μι@σ@ι», με την δημοσιογράφο εμφανώς αμήχανη να δικαιολογεί την αγανάκτηση…λέγοντας: «Είναι και αυτά τα απρόοπτα…»

 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…