Επέστρεψε το τελεσίγραφο στην Κωνσταντοπούλου ο Χουρδάκης – Δεν παραδίδει την έδρα

Μαίνεται η σύγκρουση μεταξύ του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

χουρδακης

Ο πρώην πλέον βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Μιχάλης Χουρδάκης έδωσε τη δική του απάντηση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που είχε στείλει τελεσίγραφο στον ίδιο και στη μητέρα του, Αρετή Παπαϊωάννου, που επίσης ανεξαρτητοποιήθηκε, για να παραδώσουν την έδρα τους.

«Θα συνεχίσω το κοινοβουλευτικό μου έργο, όπως το κάνω μέχρι τώρα» διαμήνυσε από το περιστύλιο της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης, επιστρέφοντας στη Ζωή Κωνσταντοπούλου το τελεσίγραφο για την παράδοση της βουλευτικής έδρας του, το οποίο θα εξέπνεε σήμερα.

«Συνεχίζω την παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου. Έχω καταθέσει πάνω από 20 ερωτήσεις, σχεδόν 10 αναφορές, επίκαιρη ερώτηση έχω τοποθετηθεί στην ολομέλειας και σε επιτροπές σχεδόν 30 φορές μέσα σε τρεις μήνες, νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλοί βουλευτές με αυτή την παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου πόσο μάλλον όταν δεν έχουν και πρότερη κοινοβουλευτική θητεία» τόνισε ο ανεξάρτητος τώρα πια βουλευτής.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είναι σε ανοιχτή σύγκρουση με τους δυο αποχωρήσαντες βουλευτές της -Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαιωάννου- δίνοντάς τους την Τρίτη διορία δυο ημερών προκειμένου να παραδώσουν την έδρα τους. και προειδοποιώντας τους ότι σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι απαραίτητη η ύπαρξη τουλάχιστον πέντε βουλευτών, με βάση τον κανονισμό της Βουλής, με την Πλεύση Ελευθερίας να αριθμεί πλέον έξι βουλευτές.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…