Επέστρεψε ο «εξορκιστής» της Θεσσαλονίκης – Μέσω τηλεφώνου τα «θαύματα» (Video)

Επιστρέφει στα... θαύματα και τους «εξορκισμούς» ο επικεφαλής της «εκκλησίας των εθνών».

haharis arthro

ViΑπτόητος φέρεται να είναι ο περιβόητος εξορκιστής της πλατείας Αριστοτέλους, καθώς ακόμη και μετά την αποφυλάκισή συνεχίζει το έργο του.

Σε βίντεο που ανήρτησε, ο 40χρονος Χάρης Τσακωνίδης εμφανίζεται να αναζητά μέρος για τη συνέχεια της δράσης της «Εκκλησίας των Εθνών», που ο ίδιος δημιούργησε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι εξορκισμοί και τα «θαύματα» πλέον γίνονται μέσω τηλεφώνου.

«Ενώ μας διώκουν, μας επικρίνουν και μας απορρίπτουν για χάρη του Χριστού, το φιλεύσπλαχνο Πνεύμα του Κυρίου δεν μας έχει εγκαταλείψει. Αντίθετα, συνεχίζει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πολεμάμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βασιλεία του Θεού», εμφανίζεται ο ίδιος να λέει σε βίντεο.

Μάλιστα, ο ίδιος παρουσίασε τη νέα ονομασία της «Εκκλησίας των Εθνών» και κάλεσε τους πιστούς να τον ακολουθήσουν. «Η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, μετονομάστηκε. Η διακονία μας θα έχει πλέον το όνομα «Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις ουράνιες επιταγές του Θεού«.

Μάλιστα, τα «θαύματα» γίνονται πλέον μέσω τηλεφώνου. «Από το τηλέφωνο αν θέλετε να λάβετε κάποια προσευχή, μας λέτε το αίτημα προσευχής σας και εμείς θα το σημειώσουμε και θα το αναφέρουμε στον άνθρωπο του Θεού. Ο άνθρωπος του Θεού δεν μιλάει στο τηλέφωνο δυστυχώς, μόνο σημειώνουμε τα αιτήματα προσευχής και προσεύχεται», ακούγεται σε ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο μιλάει πρόσωπο απο την Εκκλησία των Εθνών.

Η αποθήκη στην οποία ο επικεφαλής της Εκκλησίας των Εθνών πραγματοποιούσε τους «εξορκισμούς» παραμένει κλειστή και άγνωστο είναι αν ο ίδιος έχει βρει άλλον χώρο ώστε να κάνει τα «θαύματά» του.

Δείτε το βίντεο: