Newsroom

Newsroom

Επέστρεψαν οι viral γιαγιάδες και ανοίγουν… βεντέτα με τους τράπερς

Οι μαυροφορεμένες γιαγιάδες στο νέο επικό βίντεο που γύρισαν, ανοίγουν βεντέτα με τους τράπερς με στόχο να αυξήσουν τις πωλήσεις του γλυκού μελιτζάνας.

giagiades

Οι διάσημες γιαγιάδες της Κρήτης επέστρεψαν με νέο σπασταριστό βίντεο, το οποίο έγινε viral, στέλνοντας και ισχυρά κοινωνικά μηνύματα

Αυτή τη φορά, μάλιστα, το… γύρισαν στην τραπ μουσική. Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν τη… GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό Μελιτζάνας. Τίποτε δεν τις σταματά, πλέον.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές, επιμελήθηκαν και δημοσίευσαν άλλο ένα επεισόδιο από τα βίντεο που έχουν γίνει viral ανά τα χρόνια.

«Όλα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, με αφορμή την έναρξη της 19ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στον Νότο».

Η ιστορία του βίντεο κλιπ διαδραματίζεται στο χωριό της γιαγιάς Γιαννούλας, που ούσα ακόμη στο… τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου, αναζητά τρόπους μαζί με άλλες γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το χειροποίητο αλλά όχι και τόσο επιτυχημένο, γλυκό μελιτζάνα. Η ιδέα έρχεται και μοιάζει ιδανική: θα δημιουργήσουν τραπ. Όπως λένε και οι ίδιες, ποιος Snik και ποιος Light.

Έτσι, αποφασίζουν να φτιάξουν ένα μουσικό βίντεο, που θα «κάνει»… θραύση. Τα πράγματα, όμως, πάνε στραβά και η ζήλια μεταξύ τους υπερισχύει. «Ξεσπά» μία άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα, με τα όπλα να βγαίνουν και τα αυτοκίνητα να καίγονται. Στόχος τα κέρδη από το γλυκό αλλά και τα… μάτια του μανάβη.

Το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής απέσπασε χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια εντός ενός 24αώρου, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.