Newsroom

Newsroom

Έπεσε από την καρέκλα ο πατέρας του Μακρόν όταν έμαθε για την σχέση του

Ακραίες ήταν οι αντιδράσεις των γονιών του νέου προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν όταν έμαθαν με την σχέση του σύμφωνα με το βιβλίο «Εμανουέλ Μακρόν: Ένας Τέλειος Νέος Άντρας», Αν Φούλντα.

59117d0f1dc5241a138b465e

Οι γονείς του Μακρόν στην αρχή πίστευαν ότι ο γιος τους έβγαινε με την κόρη της Τρονιέ, την Λορένς, μέχρι που η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια από έναν φίλο της οικογένειας.

Η μητέρα του, Φρανσουάζ Νογκ-Μακρόν είπε στην Φούλντα: «Απλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Αυτό που ήταν ξεκάθαρο ήταν ότι όταν ο Εμανουέλ γνώρισε την Μπριζίτ δεν μπορούσαμε να πούμε απλά “Αυτό είναι υπέροχο”».

Όταν η μητέρα του κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για μία φάση που απλά θα περνούσε, η μητέρα του Μακρόν λέει ότι είπε στην δασκάλα τότε Τρονιέ: «Δεν το βλέπεις; Έκανες τη ζωή σου. Αλλά δεν θα κάνει παιδιά μαζί σου».

Από την πλευρά του ο Ζαν Μισέλ Μακρόν, πατέρας του Γάλλου προέδρου, αποκάλυψε ότι σχεδόν έπεσε από την καρέκλα όταν έμαθε για την αγαπημένη του γιου του.

Οι γονείς συνάντησαν την Τρονιέ και της ζήτησα να μην ξαναδεί τον γιο τους μέχρι να ενηλικιωθεί, εκείνη όμως τους απάντησε ότι δεν μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα.

Σύμφωνα με την μητέρα του εκείνη που έδειξε την μεγαλύτερη κατανόηση ήταν η γιαγιά του . «Η μητέρα μου, που δεν θα ανεχόταν μία τέτοια κατάσταση για τα παιδιά της, έδειξε ότι είναι πολύ πιο ανοιχτή και με κατανόηση για τις ερωτικές σχέσεις των εγγονών της», είπε.

Και οι δύο γονείς ωστόσο αρνούνται κάθε υπόνοια ότι είχαν απειλήσει να διώξουν τον γιο τους από το σπίτι και επιμένουν ότι για το τελευταίο χρόνο των σπουδών του θα φοιτούσε στο διάσημο λύκειο Henri IV του Παρισιού.