«Επεράσαμε όμορφα…»

Ο  υφυπουργός  Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, που κάθε απόγευμα δε διστάζει να μας «μαλώνει» σχετικά με την αδιαφορία... που δείχνουμε ως πολίτες απέναντι στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και μας υπενθυμίζει συνέχεια την ατομική μας ευθύνη, δε θυμήθηκε να εφαρμόσει τα ίδια για 2η φορά κατά την επίσκεψη του στο λιμάνι του Πειραιά.  

5066334

Μετά την επίσκεψη του στον οικισμό του Εχίνου όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τους θεσμικούς φορείς της Ξάνθη, χωρίς να υπάρχουν  τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ο ίδιος ζητά από τους πολίτες, σήμερα ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στον Πειραιά για να ενημερωθεί  για την κατάσταση των επιβαινόντων στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» με τα 199 κρούσματα.

Θα πει κανείς που βρίσκει το κακό; Μα για ακόμη μια φορά ο υφυπουργός και οι παρευρισκόμενοι δεν τηρούσαν κανένα μέτρο ασφαλείας, ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Νίκο Χαρδαλιά μεταξύ σοβαρού και αστείου να χαιρετάει με τον αγκώνα ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Ναυτιλίας, με τον δεύτερο να έχει κατεβασμένη την μάσκα.

 

Όσο για τον υφυπουργό, τον  δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα και τους υπόλοιπους τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) δεν υπήρχαν καν, όπως και ο αριθμός των ξεπερνούσε το όριο των 10 ατόμων. 

Μάλιστα μέχρι να φτάσουν στο σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι δημοσιογράφοι για να ενημερωθούν, το παρεάκι… από το κλιμάκιο περπατούσε δίπλα-δίπλα με χαρά λες και μόλις γύρισε από πενθήμερη εκδρομή.

Η φωτογραφίες δείχνουν ότι τα έκτακτα μέτρα ισχύουν μόνο για τον υπόλοιπο κόσμο, και όχι για τα στελέχη της κυβέρνησης.  Λίγο έλειψε να πει ο κ. Χαρδαλιάς “επεράσαμε όμορφα…” 

 

Δάσκαλε που δίδασκες και… μέτρα δεν εκράτεις

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη