Newsroom

Newsroom

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ στο Πολυτεχνείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 6:25 το πρωί ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο Πολυτεχνείο. Στην επιχείρηση, η οποία έγινε περιμετρικά και…

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 6:25 το πρωί ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο Πολυτεχνείο. Στην επιχείρηση, η οποία έγινε περιμετρικά και εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, συμμετείχαν διμοιρίες των ΜΑΤ και δυνάμεις της ασφάλειας, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους της επέμβασης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν κράνη, λοστοί και μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό. Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον πέντε προσαγωγές, ενώ ίσως στόχος της επιχείρησης να ήταν ο server της αντιεξουσιαστικής ιστοσελίδας indymedia.

Οι δρόμοι περιμετρικά του Ιδρύματος αποκλείστηκαν από τις 6 το πρωί, ενώ αυτή την ώρα έχουν δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Επιγραμματικά στην επιχείρηση αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι. Δήλωσε ότι η επιχείρηση είναι «στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου» και πρόσθεσε ότι «κανείς δεν θέλει να υπάρχουν άσυλα ασυδοσίας οποιουδήποτε είδους».

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…