"Επέλεξε τα πολλά λεφτά ο Μπεργκ"

Με ένα «καρφί» αποχαιρέτησε τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, σημειώνοντας στην σχετική ανάρτηση πως ο λόγος της μεταγραφής του στην ομάδων των ΗΑΕ ήταν τα λεφτά.

595386451dc524353c8b45a7

«Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος» σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αποχώρηση του Σουηδού. Βέβαια, η ανακοίνωση καταλήγει με ευχές προς τον πρώην επιθετικό των «πρασίνων» και την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Δυστυχώς ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκό γιατί έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βήμα που επέλεξε να κάνει και τον περιμένουμε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στο Σύλλογό μας». 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…