Επεισόδιο στη Βουλή: Προκλητική η Βούλτεψη προκάλεσε την οργή Τζανακόπουλου

Kαυγάς ξέσπασε στη Βουλή στην Ολομέλεια της Τρίτης, μεταξύ Σοφίας Βούλτεψη, Χαράλαμπου Αθανασίου και Δημήτρη Τζανακόπουλου για μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

5095587

Ολα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το άσυλο ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος ευχαρίστησε τις χώρες που συνεργάζονται με την Ελλάδα στο προσφυγικό. Τότε επενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «την Ουγγαρία του Όρμπαν ξέχασες» με τη συγκεκριμένη φράση να αποτελεί την αφορμή της έντασης.

Η Σοφία Βούλτεψη σηκώθηκε από τη θέση της-δείχνοντας ότι αυτή κάνει κουμάντο… λόγω του αέρα ότι είναι κυβέρνηση- και αφού πλησίασε τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να δείχνει στο κινητό της μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Ο προεδρεύων της Ολομέλειας Χαρ. Αθανασίου αντέδρασε σπασμωδικά και στο τέλος κάλυψε την Σ. Βούλτεψη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλου διαμαρτυρήθηκε έντονα στο προεδρείο και κατήγγειλε την Σ. Βούλτεψη για πρωτοφανή υβριστική επίθεση τόσο κατά του ιδίου, όσο και κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου.

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…