Επεισόδιο Χαρδαλιά με κάτοικο στις Κεχριές

Tην οργή ενός πολίτη από τις Κεχριές Κορίνθου όπου μαίνεται καταστροφική πυρκαγιά, δέχθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.  

χαρδαλιας

Επεισόδιο μεταξύ πολίτη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά σημειώθηκε σήμερα στις Κεχριές Κορίνθου, όπου μαίνεται καταστροφική πυρκαγιά. 

Ολα ξεκίνησαν, όπως δείχνει και βίντεο  που ήρθε στη δημοσιότητα, όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στην περιοχή για τον συντονισμό της κατάσβεσης. Εκεί ένας αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής ζητούσε επίμονα ένα ακόμα αεροπλάνο, για την κατάσβεση της φωτιάς, με τον υφυπουργό να βγαίνει από το αμάξι και να του αναφέρει ότι  «αυτή τη στιγμή η διαχείριση γίνεται όπως πρέπει από το κέντρο».

Κατόπιν ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο, και τότε εξοργισμένος ο κάτοικος πλησίασε το όχημα το οποίο ξεκινούσε, του χτύπησε το παράθυρο φωνάζοντας: «αίσχος, αίσχος στους περιφερειακούς!»

Η αντίδραση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας; Άνοιξε ξανά  την πόρτα του αυτοκινήτου, με το όχημα εν κινήσει, για να ζητήσει το λόγο από τον πολίτη. 

 

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε 77χρονος λουόμενος στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας

thalassa 3

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε 77χρονος λουόμενος στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου…