Newsroom

Newsroom

Επεισοδιακή απόδραση κρατουμένων από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

ek police 0

Τέσσερις κρατούμενοι απέδρασαν τα ξημερώματα από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, αρπάζοντας τα όπλα δύο αστυνομικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, οταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι άρπαξαν όπλο αστυνομικού και απειλώντας με αυτό έφυγαν από την κεντρική πύλη του τμήματος. Προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι δραπέτες έχουν μαζί τους δύο όπλα αστυνομικών. Στην αρχή πήραν περιπολικό για να διαφύγουν, το οποίο εγκατέλειψαν λίγη ώρα αργότερα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών από τους δραπέτες, αφού ο ένας εντοπίστηκε. 

Στην επιχείρηση εντοπισμου συμμετέχει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι κρατούμενοι – που είναι ποινικοί και είχαν δημιουργήσει επεισόδιο στον Κορυδαλλό την προηγούμενη εβδομάδα – είχαν οργανώσει πολύ καλά την απόδραση τους: Ο ένας προφασίστηκε ότι πονάει κι άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Δύο αστυνομικοί μπήκαν στο κρατητήριο και τότε οι άλλοι τρεις τους απείλησαν με αυτοσχέδια μαχαίρια. Αμέσως έφυγαν και πήραν το όπλο της φρουρου στην πύλη και ένα περιπολικό το οποίο και βρέθηκε λίγα μέτρα μακρια απο το τμήμα. Φεύγοντας οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και οι δραπέτες απάντησαν στα πύρα. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…