Επεισόδια στην κλήρωση της Football League: Εισβολή κουκουλοφόρων - Πετούσαν καρέκλες και κάμερες - Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια της κλήρωσης της Football League, με ατάκες όπως «άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις», από άτομα που εισέβαλαν στον χώρο.

NewsRoom 05/09/2016 | 21:38

Την ώρα που στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι “μεγάλες” ΠΑΕ αγωνιούν για την προεδρία της ΕΠΟ, τον επιδιαιτητή Κύρο Βασσάρα και την εξυγίανση του αθλήματος, τα φαινόμενα βίας συνεχίζονται.

Σκηνές "άγριας Δύσης" εκτιλύχθηκαν στην κλήρωση της Football league, η οποία αμαυρώθηκε από εισβολή κουκουλοφόρων και τον τραυματισμό ενός φωτορεπόρτερ.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Αττικό Δάσος, περίπου 30 άτομα που φορούσαν κράνη κατάφεραν να μπουν στον χώρο και μετά από συμπλοκές με άτομα της ασφαλείας, προκάλεσαν ζημιές, πετώντας μολότοφ, καπνογόνα και ό, τι αντικείμενα βρήκαν μπροστά τους, από καρέκλες και τραπέζια μέχρι και τις κάμερες με τις οποίες καλύφθηκε η εκδήλωση.

Ζημιές υπέστησαν αρκετά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων αυτό του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.

Οι κουκουλοφόροι φώναξαν προς τους παρευρισκομένους: «Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις«, ενώ αποδέκτης σφοδρής λεκτικής επίθεσης έγινε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσοι βρίσκονταν στην κλήρωση τούς φώναζαν να σταματήσουν, λέγοντας: «Υπάρχουν παιδιά εδώ».

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ ο οποίος κάλυπτε την κλήρωση. Επι τόπου του έγιναν ράμματα κάτω από το φρύδι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Το σκηνικό δεν κράτησε πολύ ωρα, με τους αγνώστους που εισέβαλαν στον χώρο, να αποχωρούν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Το περιστατικό καταδίκασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, τονίζοντας: «Ως παράταξη που οραματιζόμαστε ένα αύριο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς βία και ό,τι την προκαλεί, καταδικάζουμε έντονα και απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε στην κλήρωση της Football League».

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες